Jerry Leppilampi
VERKKOLEHTI

Esittelyssä Rockway.fi -palvelu

Skilla ry avaa yhteistyökumppaninsa Rockway Media Groupin ovet jäsenkunnalleen musiikin ihmeelliseen maailmaan ja sen mahdollisuuksiin työhyvinvoinnin edistäjänä.


Artikkeli on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Rockwayn kanssa.


Tutustu yhdessä työkavereittesi kanssa Skillan jäsenenä ilmaiseksi Rockway.fi -musiikinopetusalustaan

Rockway.fi -musiikinopetuksen ryhmälisenssi tarjoaa työnantajalle monipuolisen mahdollisuuden kohentaa työyhteisön hyvinvointia musiikin keinoin. Laajasta oppimateriaalista löytyy useita instrumentteja ja tyylilajeja kuten koskettimilla iloittelu, kitaralla tunnelmointi tai laulaen irroittelu.

Kansansuosikit Anssi Kela, Erja Lyytinen ja Lenni-Kalle Taipale sekä lukuisat muut huippuammattilaiset opastavat sinut uuden, yhdistyneen Skillan jäsenenä kiehtovalle matkalle musiikin ihmeelliseen maailmaan. Tutustu veloituksetta Euroopan laajimpaan musiikin opetusalustaan Rockway.fi alla olevan linkin kautta – tarjolla on myös viihdesisältöjä.

Ja mikä parasta, juhlistamme Skillan ja Liiketalouden Liiton yhdistymistä tarjoamalla sinulle kuukauden tutustumisedun ilmaiseksi koko organisaatiollesi.

Tutustumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus lunastaa edullinen ryhmälisenssi työsuhde-etuna koko organisaatiollesi. Myös perheenjäsenesi pääsevät nauttimaan tästä edusta. Hyödynnä yhdistyneen Skillan jäsenenä tilaisuus kaikkien iloksi.

Tarjous on voimassa tammikuun 2024 loppuun saakka. Lue lisää 18.1. lähetetystä uutiskirjeestä! Voit vaihtoehtoisesti lunastaa etusi Rockway -palveluun myös täältä.

Kuopion kaupunki edelläkävijänä

Rockway.fi -musiikinopetusalustan ryhmälisenssi toimii työnantajalle kustannustehokkaana ratkaisuna työyhteisön ilmapiirin piristysruiskeeksi.

Vahvasta musiikkikulttuuristaan tunnettu Kuopion kaupunki on yksi uuden Rockway.fi -ryhmälisenssin tuoreista käyttäjistä tarjoamalla koko nelituhatpäiselle työntekijäjoukolleen mahdollisuuden musiikin ja laulun yksilölliseen opiskeluun.

– Uskomme, että Rockwayn verkkopalvelu innostaa henkilöstöämme uuden harrastuksen pariin tai kohentamaan jo opittuja taitoja. Meillä Kuopiossa on lupa tehdä toisin ja siksi tarjoamme tämän poikkeuksellisen henkilöstöedun väellemme; iloa, eloa ja hyvää oloa musiikin eri keinoin, perustelee henkilöstöjohtaja Anu Tiikasalo tyytyväisenä.

Runsas tarjonta, nimekkäät opettajat

Rockway Media Groupin myyntipäällikkö Jerry Leppilampi on ollut Ylioppilaskunnan Laulajat -mieskuoron jäsenenä 10 vuoden ajan. ”Rockway.fi-verkkopalvelun kurssit ovat suureksi avuksi kotona, kun valmistaudun YL:n viikkoharjoituksiin tai konsertteihin”, kertoo Jerry tyytyväisenä.

Musiikilla ja erityisesti sen opiskelulla on tutkitusti merkittävä vaikutus mielen ja kehon hyvinvointiin. Se lisää luovuutta, parantaa keskittymiskykyä, lievittää stressiä ja lisää yhteisöllisyyttä. Rockway.fi tarjoaa jokaiselle jotakin aloittelijasta jo pidempään musiikkia harrastaneeseen.

Euroopan laajin musiikin opetusalusta sisältää yli 15 000 lyhytopetusvideota, joita on ollut laatimassa runsaat 150 musiikin ammattilaista joukossa koko Suomen tuntemia huippuartisteja. Laadun takaavat jo 17 vuotta jatkunut tuotekehitys, tasavallan presidentin InnoSuomi palkinto ja tuoreimpana yltäminen Suomen vastuullisin tuote 2024 -kilpailun finaaliin.

Skilla ry:n jäsenenä Sinulla on mahdollisuus tutustua ilmaiseksi Rockway.fi -opetusalustan tarjoamiin moninaisiin mahdollisuuksiin eri instrumenttien hallintaan ja laulutyylien opetteluun viihdesisällöllä täydennettynä. Kun vakuutut itse tuotteen toimivuudesta, Sinun on helppo suositella ratkaisua työnantajallesi koko työyhteisösi työhyvinvoinnin kohentamiseen tai vaikkapa asiakkaittenne ja yhteistyökumppaneittenne kiittämiseen hämmästyttävän pienillä kustannuksilla.

Kiinnostuitko?

Rockway.fi Soiton- ja laulunopetuksen verkkopalvelun tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä edulliseen ryhmälisenssihinnoitteluun voi tutustua alla olevan "LUE LISÄÄ" -linkin kautta.

Tilaa itsellesi ilmainen tutustumisjakso tai kysy lisää soittamalla, tekstaamalla tai lähettämällä sähköpostia:

Jerry Leppilampi, myyntipäällikkö, Rockway.fi
041 545 5555, jerry.leppilampi@rockway.fi
Rockway Media Group | Lemuntie 3-5 | 00510 Helsinki

Skillan jäsenet ovat saaneet Rockway.fi -opetusalustan käyttöön oikeuttavan henkilökohtaisen lahjakortin 14.12. sekä organisaatiolahjakortin 18.1. lähetetyssä uutiskirjeessä. Mikäli et ole saanut uutiskirjettä ja haluat kokeilla palvelua, olethan yhteydessä toimistoon (toimisto@skillary.fi) tai suoraan Jerryyn.

LUE LISÄÄ

Verkkolehti Skillan yhteistyöartikkeleissa esitetyt näkemykset ovat kirjoittajan/yhteistyökumppanin omia eivätkä välttämättä edusta Skilla ry:n kantaa.

Jaa artikkeli