KOULUTUKSET

Haaga-Helia: Tärkeimmät viisi digityökalua -webinaarisarja

Ajankohta 06.04.2022 kello 13.00‐16.00
Sijainti
Zoom
Hinta Skillan jäsenille –10 % alennus
ilmoittaudu

Jäsenetu: Skillan jäsenet saavat –10 % alennuksen Haaga-Helian valikoiduista koulutuksista koodilla SKILLA. Lue lisää >>

Tervetuloa päivittämään digityökalupakkisi ajan tasalla. Käytännönläheinen valmennus soveltuu erinomaisesti yrittäjille tai pienyrityksille, jotka ylläpitävät itse omia digitaalisia kanaviaan ja työkalujaan. Valmennuksen aikana päivität oman digiosaamisesi ja työkalupakkisi sekä tehostat työtapojasi.

Valmennus tutustuttaa sinut Googlen, Facebookin ja muiden digimaailman kärkiyritysten työkaluihin. Jokaista aihetta käsitellään kolmen tunnin webinaarissa, jonka aikana muodostat itsellesi hyvän perusosaamisen aihealueesta ja työkaluista sekä saat vinkkejä omien työprosessiesi tehostamiseen. Valmennusta syventävät käytännön tehtävät sekä pienryhmäkeskustelut.

Halutessasi voit osallistua vain yhteen Zoomissa toteutettavaan verkkovalmennukseen. Parhaan kokonaiskuvan digimarkkinoinnista ja -työkaluista saat kuitenkin osallistumalla kaikkiin viiteen. Jokaisesta valmennuksista saa mukaansa muhkean tietopaketin aiheesta sekä tallenteen.

Koulutus soveltuu erinomaisesti myös räätälöitäväksi tietylle toimialalle, jolloin kaikki käytännön esimerkit, toimintamallit sekä kilpailija-analyysit käsittelevät omaa toimialaasi.

Webinaarit

6.4.22 Löydä Display-verkoston mahdollisuudet

20.4.22 Tehosta myyntiä markkinoinnin automaatiolla

4.5.22 Markkinoi yritystäsi ja luo yhteisöjä somessa

5.10. Optimoi verkkopalveluasi hakukoneille (SEO)

19.10. Tuo yrityksesi Googlen kärkipaikoille (SEM)

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien ja markkinoinnin tuntemusta, ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä käytännön osaamista kanavien ylläpidosta ja sisällöntuotannosta.

Kouluttaja

Digitaalisen median ja markkinoinnin ammattilainen, MA Digital Media, Johanna Mäkeläinen. Johannalla on 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä ja osallistuu TKI-projekteihin. Johannalla on hyvää kokemusta ja osaamista myös etäkoulutuksista.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu