TAPAHTUMAT

Hotellivierailu ja afterwork: Hotel Katajanokka

Ajankohta 17.11.2022 kello 16.00‐17.30
Sijainti
Merikasarminkatu 1 A, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skillan jäsen, lämpimästi tervetuloa vierailulle Hotel Katajanokkaan to 17.11. klo 16–17.30! Tilaisuudessa saamme nauttia after workista ja hotellikierroksesta! Tarjolla on kuohuvaa ja cocktail-paloja. Vierailu on ihana marraskuun valopilkku matkalla kohti joulua!

Hotel Katajanokalla on kiehtova tarina. Hotellin rakennus toimi alun perin vankilana lähes 200 vuotta. Vierailuun sisältyykin opastettu vankilakierros! Rakennuksesta on sittemmin remontoitu moderni hotelli, joka mahdollistaa niin miellyttävän majoittumisen kuin kokouksien, tapahtumien ja juhlien järjestämisen.

Ilmoittautuminen: Tapahtumaan mahtuu max. 30 Skillan työssäkäyvää jäsentä. Ilmoittautumiset viimeistään ke 9.11. klo 23.59.

Esteettömyys: Hotelli ei ole valitettavasti kokonaan esteetön, sillä kyseessä on historiallinen rakennus. Toivottaessa hotellissa voidaan kuitenkin järjestää myös esteetön vierailu ja hotellikierros – ilmoitathan toiveestasi ilmoittautumislomakkeen ”Odotuksia, ennakkokysymyksiä tai toiveita” -kohdassa.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 € peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu