KOULUTUKSET

HR-koulutus: Strategiasta käytäntöön

Ajankohta 17.4 ‐ 24.04.2023 kello 09.00‐17.00
Sijainti
Haaga-Helian Pasilan kampus, Ratapihantie 13, Helsinki
Hinta 250€ + alv
ilmoittaudu

Haluatko vahvistaa henkilöstöjohtamisen osaamistasi? Tarvitsetko työkaluja strategian viemiseen käytäntöön? Haluatko laajentaa verkostoasi? Tule kehittämään osaamistasi ja omaa työtäsi huippuedulliseen jäsenhintaan!

Skilla tarjoaa jäsenillemme räätälöidyn lyhennetyn version Haaga-Helian kuusipäiväisestä koulutuksesta (ovh 1860€ + alv 24%). Mukaan mahtuu max. 30 osallistujaa, joten toimi nopeasti!

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on kehittää HR-asiantuntijan osaamista erityisesti suorituksen johtamisen, työhyvinvoinnin ja osaamisen johtamisen sekä johtamisen ja työyhteisön kehittämisen näkökulmasta.

Koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää yhteensä kaksi lähikoulutuspäivää, 17.4. ja 24.4. klo 9–17. Koulutuksen hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 250€ + alv. Olemme neuvotelleet Haaga-Helian kanssa sopimushinnan jäsenillemme, ja saat koulutuksen alle puoleen hintaan verrattuna siihen, mikä kahden päivän osuus normaalihinnasta olisi. Muista kysyä, maksaako työnantajasi koulutuksen!

Koulutus laskutetaan yhdessä erässä neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu parhaiten operatiivisissa HR-tehtävissä toimiville henkilöille tai henkilöille, jotka tekevät HR-asioita vähintään osana työtään. Koulutukseen osallistuvilta odotetaan joko työn tai opiskelun kautta hankittua henkilöstötyön perusteiden ymmärtämistä. Jos olet jo henkilöstöammattilainen ja kaipaat uutta osaamista tai jos olet vasta aloittanut urasi HR-tehtävissä, hyödyt varmasti koulutuksesta.

Koulutuksen sisältö:

Päivä 1. Tuottavuutta ja hyvinvointia

Organisaation johtaminen strategiasta yksilön tavoitteiksi
Palkitseminen, palkitsevuus ja motivaatio
Palautekulttuurin luominen

Työhyvinvoinnin tekijät
Työhyvinvoinnin johtamisen prosessit

Päivä 2. Osaava ja toimiva työyhteisö

Työssä oppiminen
Osaamisen kehittäminen
Oppimisen edistäminen moninaisessa tiimissä ja työyhteisössä

Organisaation ja työyhteisön kehittäminen
Johtamisen kehittäminen
Työntekijäkokemuksen kehittäminen


Kouluttaja

Meri Vehkaperä, KTL, YTM

Merin osaamisalueita ovat erityisesti johtamisen ja organisaatioiden kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta, strategiatyö, henkilöstöjohtaminen, osaamisen ja oppimisen edistäminen sekä yritys- ja palvelukulttuurin kehittäminen. Hänellä on vuosien kokemus ravintola- ja tapahtuma-alalta sekä parinkymmenen vuoden kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta. Hän on lisäksi työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina ja kehittänyt kymmenien eri toimialojen organisaatioita ja niiden johtamista sekä fasilitoinut satoja työpajoja.


Tilaisuutemme järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu