TAPAHTUMAT

HSO Senioreiden lounastapaaminen ja vierailu Teatterimuseoon

Ajankohta 24.11.2022 kello 13.00‐16.00
Sijainti
Ravintola Faro, Kellosaarenranta 2; Teatterimuseo, Kaapeliaukio 3, G-porras
Hinta Lounas ja sisäänpääsy museoon ovat omakustanteisia.
ilmoittaudu

HSO Seniori, lämpimästi tervetuloa 24.11. lounaalle ravintola Faroon ja sen jälkeen vierailulle Teatterimuseoon!

HSO Senioreiden verkosto lounastaa torstaina 24.11. ravintola Farossa (Kellosaarenranta 2) klo 13 alkaen ja vierailee sen jälkeen Teatterimuseossa (Kaapeliaukio 3, G-porras). Museossa on järjestetty opastus klo 15–16.

Lounas on omakustanteinen. Lounaan jälkeen siirrytään kävellen Teatterimuseoon, joka sijaitsee noin 10 minuutin matkan päässä ravintolasta. Sisäänpääsy museoon tapahtuu omakustanteisesti (Aikuiset 12 e ja eläkeläiset 6 e. Museokortti käy myös). Teatterimuseolla verkostolle tarjotaan tunnin opastus, joka käsittelee itse museota sekä teemaa ”Kansallisteatteri 150 v”.

Lämpimästi tervetuloa kurkistamaan suomalaisen teatterin historiaan ja nauttimaan kulttuurista yhdessä muiden HSO Senioreiden kanssa! Voit halutessasi osallistua sekä lounaalle että museovierailulle tai vaihtoehtoisesti vain toiseen kohteista.

Tilat ovat esteettömiä.

Tapahtumaan mahtuu max. 20 osallistujaa. Ilmoittautumiset viimeistään ti 15.11. klo 23.59.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!

 

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu