TAPAHTUMAT

Hyvän mielen after work: Kukkasidonnan työpaja @ Mu Filosofia

Ajankohta 20.04.2023 kello 17.30‐19.00
Sijainti
Mu Filosofia, Hämeentie 2B M1, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Kevään kukat tuovat hyvän mielen! Lämpimästi tervetuloa Skillan hyvän mielen afterworkille Mu Filosofia -kukkastudiolle. Mu Filosofia on helsinkiläinen kukkastudio, joka on saanut inspiraatiota Ikebanasta, japanilaisesta kukkien asettelun taiteesta. Vierailemme studiolla kukkatyöpajan ja yritysesittelyn merkeissä.

Työpajassa pääset kokoamaan kevätkukista kauniin kukkakimpun, jonka voit antaa lahjaksi rakkaalle ihmiselle, kuten läheiselle tai vaikka itsellesi. Pääsemme nauttimaan  myös teetarjoilusta. Tapahtuma on ihana tilaisuus rentoutua kukkaloiston keskellä kollegoiden seurassa.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kollegoiden seurasta kukkien ja teen merkeissä!

Ilmoittautuminen: Tilaisuuden maksimiosallistujamäärä on 20 hlö. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 1.2.2023 klo 19.00. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä 19.4.2023.

Esteettömyys: tila ei valitettavasti ole esteetön, sillä kukkastudio sijaitsee vanhassa rakennuksessa. Mikäli tarvitset esteettömän pääsyn, otathan yhteyttä toimistoon (040 571 1038), niin keksimme ratkaisun!

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu