TAPAHTUMAT

Hyvän mielen after work Olympiastadionilla

Ajankohta 23.04.2024 kello 16.00‐18.00
Sijainti
Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä jäsen, lämpimästi tervetuloa Hyvän mielen After Workille Olympiastadionille!

Luvassa on virvokkeita, verkostoitumista kollegoiden kanssa sekä kierros Olympiastadionin tiloissa! Ensin nostamme maljat ja nautimme pientä suolaista sekä makeaa naposteltavaa, minkä jälkeen suuntaamme talokierrokselle Stadikalla.

Sydänlämpöisesti tervetuloa!

Tapahtuma järjestetään kaupallisessa yhteistyössä Olympiastadionin kanssa.

Saapumisohje: Tilaan saavutaan vierailijakeskuksen aulan kautta. Vierailijakeskuksen löydät Stadionin tornin juurelta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa pe 19.1.2024 klo 16.00. Ilmoittaudu viimeistään 16.4.2023. Huomioithan, että paikkoja rajallisesti (maksimiosallistujamäärä on 35 hlö).

Peruutusehto: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Olympiastadion on ainutlaatuinen miljöö ikimuistoisiin kohtaamisiin Helsingin keskustassa. Uudistetulla stadionilla valittavanasi on erilaisiin tarpeisiin 13 modernia ja valoisaa tapahtumatilaa auditoriosta pieniin neuvotteluhuoneisiin. Lisäksi voit yhdistää toimiviin tiloihin maistuvat tarjoilut, stadionin historiaa avaavan opastetun stadionkierroksen sekä vierailun tornissa. Olympiastadion jättää varmasti upean muistijäljen!

Kuva: W. Hämäläinen

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu