TAPAHTUMAT

Hyvän mielen kollega-aamiainen

Ajankohta 21.04.2023 kello 08.00‐09.30
Sijainti
Specia ry, Snellmaninkatu 19–21 F 13, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Lämpimästi tervetuloa vuoden ensimmäiselle hyvän mielen kollega-aamiaiselle! <3

Tilaisuudessa nautimme herkullisen aamiaisen, jonka tilaamme Espresso Edgestä. Aamiaisen aikana pääset tapaamaan kollegoitasi ja verkostoitumaan. Pidämme tilaisuuden aikana myös lyhyen esittelyn Skillasta. Olet lämpimästi tervetullut tuomaan tilaisuuteen avecinasi hallinnon ja toimistotyön asiantuntijana työskentelevän ystäväsi. Avecin ei tarvitse olla Skillan jäsen.

Tilaisuus järjestetään Specia ry:n tiloissa. Skillan toimisto muuttaa Specian tiloihin aiemmin keväällä, joten aamiaistilaisuudessa pääset myös kurkistamaan Skillan uusiin toimitiloihin.

Ilmoittautuminen: Tilaisuuden maksimiosallistujamäärä on 30 hlö. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 14.2.2023 klo 19.00. Ilmoittaudu viimeistään 17.4.2023.

Esteettömyys: tila ei valitettavasti ole esteetön. Mikäli tarvitset esteettömän pääsyn, otathan yhteyttä toimistoon (040 571 1038), niin keksimme ratkaisun!

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu