WEBINAARIT

Johtajuusseminaari 2023 – Miten jaksamista johdetaan?

Ajankohta 07.02.2023 kello 14.00‐16.00
Sijainti
Webinaari
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Jaksamisen haasteet koskettavat yhä useampaa asiantuntijaa. Akavalaisista 46 % pitää työuupumusta melko suurena tai suurena riskinä (Akava Works 2021). Mutta mitkä tekijät kuormittavat jaksamista ja miten sitä voitaisiin johtaa onnistuneesti?

Tule kuulemaan vastauksia jaksamisen ja johtamisenasiantuntijoilta vuoden 2023 Johtajuusseminaariin! Johtajuusseminaari on vuosittain järjestettävä etäseminaari johtajuuden teemoista kiinnostuneille – esihenkilöille, johtajille tai muille asiantuntijoille. Seminaarin pääteemana vuonna 2023 on jaksamisen johtaminen. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Skilla ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Specia – asiantuntijat ja esihenkilöt ry, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry. Seminaari on avoin ja maksuton kyseisten ammattijärjestöjen jäsenille.

Seminaari järjestetään 7.2.2023 klo 14.00–16.00 täysin etänä livestriiminä. Saat linkin livestriimiin lähempänä tapahtumaa. Huomaathan, että tapahtumasta ei tehdä tallennetta.

Ohjelma ja aikataulu

14.00 Seminaarin striimi alkaa

14.10 Mitä on jaksamisen johtaminen nyt ja tulevaisuudessa? Kirsi Heikkilä-Tammi, Tampereen yliopiston Työhyvinvoinnin tutkimusryhmän johtaja

14.40 Millaisella johtamisella tuetaan tiimien jaksamista? – Työkaluja ja ratkaisuja. Lari Karjula, lääkäri, valmentaja ja kirjailija

15.10. Paneeli: Näin onnistut jaksamisen johtamisessa

▪️Wellbeing & Performance Lead, Metacore-peliyhtiö, Maria Törnroos
▪️Työalajohtaja, Loisto setlementti ry, Sonja Raunio
▪️Museonjohtaja, Tampereen Työväenmuseo Werstas, Kalle Kallio

16.00 Seminaarin striimi päättyy.

Seminaarin juontaa journalisti Alma Onali.

Ilmoittautuminen: viimeistään 6.2.2023 klo 9.00.

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu