KOULUTUKSET

Pomoverkosto: Näin onnistun johtajana

Ajankohta 06.05.2021 kello 09.00‐11.00
Sijainti
Zoom
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Koulutukset tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Onnistumisia on pieniä ja suuria ja joskus jo onnistumisen alku riittää. Pohdimme yhdessä keskustellen, miten varmistaa onnistuminen johtajana? Tässä valmennuksessa:

  • Kirkastat johtajuuden ydinasioita
  • Ymmärrät, miksi johtajan tärkein tehtävä on tukea ihmisten hyvinvointia
  • Syvennät ymmärrystä johtajana kasvamisesta keskustellen vertaisten kanssa

Tilaisuuden alustaa valmentaja Matti Henttinen. Matti  on mentaalivalmentaja, jonka fokuksessa on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta.

Ilmoittautuminen
Koulutus järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuteen mahtuu 7 Skilla ry:hyn kuuluvaa johtajaa tai esihenkilötyöstä kiinnostunutta, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton Skilla ry:n jäsenille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.4.2021 tämän linkin kautta.

Pomoverkosto-sparrausohjelma järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n, Viesti ry, Specia ry:n ja MAL ry:n ja Skilla ry:n kanssa.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu