KOULUTUKSET

Pomoverkosto: Psykologinen turvallisuus

Ajankohta 18.03.2021 kello 09.00‐11.00
Sijainti
Zoom
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Koulutukset tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Paneudumme yhdessä keskustellen psykologisen turvallisuuden teemaan. Saat vastauksia mm. kysymyksiin:

  • Mitä psykologinen turvallisuus on
  • Miten se näkyy työpaikalla
  • Miksi psykologinen turvallisuus on tärkeätä
  • Miten psykologista turvallisuutta voi vahvistaa
Kouluttaja:
Nina Lyytinen, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi (PsL) on toiminut toiminut työterveyshuollon tehtävissä vuodesta 2011. Nina osaamisalueisiin kuuluvat yksittäisten työntekijöiden hyvinvoinnin tukeminen sekä esihenkilöiden ja työyhteisöjen valmentaminen. Nina on perehtynyt nykyajan ja tulevaisuuden työn, eli aivotyön kuormitustekijöihin. Lisäksi Nina on kouluttautunu kriisi- ja traumapsykologiaan. Nina pitää suosittua Psykopodiaa Podcastia. Tutustu lisää Ninaan täältä!
Ilmoittautuminen
Koulutus järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuteen mahtuu 7 Skilla ry:hyn kuuluvaa johtajaa tai esihenkilötyöstä kiinnostunutta, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton Skilla ry:n jäsenille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.3.2021 tämän linkin kautta.
Pomoverkosto-sparrausohjelma järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n, Viesti ry, Specia ry:n ja MAL ry:n ja Skilla ry:n kanssa.
Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu