TAPAHTUMAT

Skillan olohuone: Työssä jaksaminen

Ajankohta 24.11.2021 kello 17.00‐19.00
Sijainti
Helsinki / Teams
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Työssä jaksaminen on viimeisen kahden vuoden aikana ollut koetuksella meistä monella. Millaiset keinot ovat auttaneet jaksamaan? Mitä olet oppinut jaksamisen sudenkuopista? Vai kaipaatko vain vertaistukea? Tervetuloa Skillan olohuoneeseen jakamaan kokemuksia ja ajatuksia kollegojen kanssa.

Tilaisuus järjestetään joko Skillan toimistolla Helsingissä tai Teamsin kautta. Voit ilmoittautumisen yhteydessä valita itsellesi mieluisamman osallistumistavan, ja valikoimme toteutuksen osallistujien vastauksien ja koronatilanteen mukaan.

Ilmoittautuminen käynnistyy 23.8. klo 8 ja päättyy 22.11. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.


Skilla ry järjestää Skillan olohuoneita säännöllisesti ennalta sovituista aiheista. Keskustelua vetää mentori, ja osallistujilta toivomme avointa mieltä ja keskusteluintoa!

Skillan olohuoneen tapaamisiin voit myös ottaa kaverin mukaan! Ilmoita kaverin nimi ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kentässä.

Tulevia olohuoneita varten haemme myös keskustelua vetäviä MENTOREITA. Mentori sitoutuu yhteen tapaamiseen kerrallaan. Kysy lisää tai ehdota aihetta: toimisto@skillary.fi!


Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu