TAPAHTUMAT

Skillan olohuone: Vertaistukea irtisanotuille

Ajankohta 05.10.2021 kello 17.00‐19.00
Sijainti
Helsinki / Teams
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Jouduitko irtisanotuksi koronan aikana tai onko aiempi irtisanominen jäänyt painamaan? Millaiset keinot ovat auttaneet selviytymään? Onko irtisanominen kääntynyt lopulta voitoksi? Tervetuloa Skillan olohuoneeseen jakamaan kokemuksia ja ajatuksia saman kokeneiden kollegojen kanssa.

Tilaisuus järjestetään joko Skillan toimistolla Helsingissä tai Teamsin kautta. Voit ilmoittautumisen yhteydessä valita itsellesi mieluisamman osallistumistavan, ja valikoimme toteutuksen osallistujien vastauksien ja koronatilanteen mukaan.

Ilmoittautuminen käynnistyy 23.8. klo 8 ja päättyy 3.10.; jos haluat mukaan tämän jälkeen, olethan suoraan yhteydessä järjestökoordinaattoriin. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.


Skilla ry järjestää Skillan olohuoneita säännöllisesti ennalta sovituista aiheista. Keskustelua vetää mentori, ja osallistujilta toivomme avointa mieltä ja keskusteluintoa!

Skillan olohuoneen tapaamisiin voit myös ottaa kaverin mukaan! Ilmoita kaverin nimi ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kentässä.

Tulevia olohuoneita varten haemme myös keskustelua vetäviä MENTOREITA. Mentori sitoutuu yhteen tapaamiseen kerrallaan. Kysy lisää tai ehdota aihetta: toimisto@skillary.fi!


Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu