TAPAHTUMAT

Toimiston läksiäiset & CV-kuvaus

Ajankohta 30.03.2023 kello 16.00‐19.00
Sijainti
Skillan toimisto, Eerikinkatu 20 C 37, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä jäsen, lämpimästi tervetuloa toimiston läksiäisiin! Tarjolla on pientä purtavaa ja virvokkeita, ja paikalla on Skillan aktiiveja. Voit piipahtaa mihin kellonaikaan haluat.

Järjestämme läksiäisten yhteydessä CV-valokuvauksen, jonne olet tervetullut walk-in periaatteella ilman ennakkoilmoittautumista. Kuvat ottaa Arché Photography. Lisäksi toimistolla on monenlaista tavaraa sisältävä kierrätyspiste, josta voit napata haluamasi tavaran joko ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan. Läksiäisten yhteydessä voit tutustua samalla myös vanhoihin materiaaleihin, kuten yhdistyksen vanhoihin lehtiin ja tiedotteisiin sekä Helsingin Sihteeriopiston Ylioppilaskunnan vuosikirjoihin ja Sihti-lehtiin.

Kaipaamme valokuvien tunnistamisessa apuja! Oletko pitkän linjan yhdistyksen jäsen ja ollut mukana aiemmin yhdistyksen aktiivitoiminnassa ja/tai ollut mukana erilaisissa tapahtumissa? Meillä on runsaasti valokuvia, joista emme tiedä kuvausajankohtaa tai sitä, missä yhteydessä ne on kuvattu. Tule siis auttamaan arkistoimisessa ja käymään läksiäisten yhteydessä valokuvia läpi! Voit löytää yllättävänkin mukavia vanhoja muistoja.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 2.3.2023 klo 19.00. Toivomme ennakkoilmoittautumista tarjoiluiden vuoksi, mutta voit kuitenkin myös tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 29.3.2023.

Esteettömyys: Skillan toimisto ei valitettavasti ole esteetön.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu