WEBINAARIT

Webinaari: Go Team Wellbeing Online

Ajankohta 07.02.2024 kello 16.00‐17.00
Sijainti
Zoom (osallistumislinkki lähetetään edeltävänä päivänä)
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä jäsen, lämpimästi tervetuloa osallistumaan Seikkailun tarjoamaan hyvinvointiaiheiseen online-aktiviteettiin!

Go Team Wellbeing Online on hauska tiimielämys, joka tempaisee mukaansa hyvinvointia sekä mielen ja kehon tasapainoa edistäviin harjoituksiin. Tapahtuma järjestetään kaupallisessa yhteistyössä.

Aktiviteettiin osallistuvat suoriutuvat hauskoista hyvinvointiaiheisista haastetehtävistä. Aihealueina ovat käytännölliset ideat terveellisiin ruokailutottumuksiin, ryhtiin, liikkumiseen, ulkoiluun ja ihan vain taukojen pitämiseen työskentelyn lomassa.

Tunneäly, fyysinen ja henkinen hyvinvointi, onnellisuus ja toisistamme välittäminen auttavat jaksamaan vaikeimpinakin aikoina. Go Team Wellbeing Online antaa sinulle eväitä juuri näissä aiheissa lisäten tervettä itseluottamusta ja nostaen energiatasoja. Aktiviteetin aikana läpikäytävistä ja opittavista harjoitteista on hyötyä niin töissä kuin kotona vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin.

Peli pelataan kännykkään ladattavan sovelluksen kautta. Ota siis kännykkä valmiiksi esille, kun osallistut tilaisuuteen. Saat tilaisuudessa ohjeet sovelluksen lataamiseen ja pelin pelaamiseen. Voit poistaa ohjelman halutessasi heti tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa pe 19.1.2024 klo 16.00. Ilmoittaudu viimeistään 5.2.2024.

Peruutusehto: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Haluaisitko löytää ohjelmaa työporukkaanne piristämään ja järjestää yhteistä tekemistä, jolla tuetaan yhteisöllisyyttä ja nostatetaan tiimihenkeä? Tämä aktiviteetti, jota nyt pääsemme testaamaan, on yksi esimerkki Seikkailun tarjoamista hauskoista, tiimiyhteistyötä kehittävistä aktiviteeteista, joita on tarjolla noin 200 erilaista kasvokkain tai verkossa toteutettuna. Voit lukea lisää Go Team Wellbeing -aktiviteetista täältä.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu