WEBINAARIT

Webinaari: Kuinka vakuuttaa työnantaja CV:lläsi?

Ajankohta 05.09.2023 kello 08.00‐09.00
Sijainti
Microsoft Teams
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skilla tarjoaa syksyllä 2023 jäsenilleen kolmiosaisen työnhakuvalmennuskokonaisuuden, joka toteutetaan webinaareina. Tämä on koulutuksen ensimmäinen osa, jossa keskitymme CV:seen. Kouluttajana toimii sosiaalipsykologi ja rekrytoinnin asiantuntija Erica Ollikainen, joka on työurallaan vastannut muun muassa hallinnon asiantuntijoiden, kuten assistenttien, rekrytoinneista. Kaksi seuraavaa webinaaria keskittyvät LinkedIniin ja työnhaun trendeihin 2023–2024.


Hyvä jäsen, lämpimästi tervetuloa mukaan webinaariimme oppimaan, kuinka vakuuttaa työnantaja CV:lläsi! Webinaarissa opimme muun muassa

  • Millainen on hyvä CV
  • Miten omaa osaamista kannattaa sanoittaa CV:ssä
  • Miten CV eroaa työhakemuksesta ja miten voit varmistaa, että keskityt CV:ssä tuomaan esille olennaisimmat seikat

Tervetuloa mukaan! Lähetämme webinaarin osallistujille R-kioskin koodin, jolla voit lunastaa Be-Kind -välipalapatukan ja Froosh -smoothien tai R-veden.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa 21.6.2023 klo 18.00. Ilmoittaudu viimeistään 4.9.2023 klo 12:00. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Tutustu kouluttajaamme Ericaan!

 

Olen sosiaalipsykologi ja rekrytoinnin asiantuntija. Minulla on pitkä tausta erilaisista hallinnon alan rekrytoinneista mukaan lukien taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, erilaisten assistenttien sekä muiden toimistotyön asiantuntijoiden rekrytoinnit. Työskentelen tällä hetkellä EY:llä ja vastaan meillä kokeneiden asiantuntijoiden rekrytoinnista ja sen kehittämisestä sekä työnantajamielikuvasta. Teen päivätyöni ohessa työnhaku- ja uravalmennusta niin henkilökohtaisen valmennuksen kuin yrityksille ja yhteisöille suunnattujen erilaisten webinaarien ja puhujatapahtumien muodossa. Suurena intohimonani on työelämän kehittäminen, hakijakokemuksen parantaminen sekä ihmisten auttaminen ja tukeminen eri uran vaiheissa oli kyseessä sitten työnhakuvinkit, uudelle alalle suuntaaminen tai vain yleinen sparrailu. Rakastan myös kirjoittamista ja ajatuksiani työelämään, rekrytointiin ja työnhakuun voit käydä lukemassa by-erica.com

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu