WEBINAARIT

Webinaari: Täsmävinkit ammatti-identiteetin vahvistamiseen

Ajankohta 17.02.2023 kello 08.30‐09.30
Sijainti
Webinaari
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Nappaa täsmävinkit ammatti-identiteetin vahvistamiseen!

Tässä webinaarissa Emilia ja Noora Love it Valmennus Oy:stä antavat sinulle konkreettisia vinkkejä ja hyödyllisiä keinoja ammatti-identiteettisi vahvistamiseen, jotka voit työelämän turbulenssissa käyttää hyödyksesi heti. Niiden avulla tunnistat osaamisesi ja arvosi, kirkastat ammattiylpeyttäsi ja luot työurallesi suuntaa! Love it Valmennus on aitoja tuloksia rakastava valmennusyritys.

Emilia Rautiainen on kannustava, inspiroiva ja aikaansaava itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön joukkojen johtaja, joka vahvalla kokemuksellaan sekä luovalla kehittämishalullaan liiketoimintojen ja myynnin johdossa sekä johtoryhmän jäsenenä on luotsannut monta erilaista tiimiä ja organisaatiota menestykseen.

Noora Uitto on erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja sekä palvelumyynnin ja avainasiakkuuksien johtamisen mestari. Hän on jalostanut oppinsa ja kokemuksensa lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön myös monien eri valmentajien, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin, kautta.

Ilmoittautuminen: viimeistään 16.2.2023 klo 12.00.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu