Elina Havu
Uutiset

Haluaisitko olla mukana luotsaamassa ammattiliittoasi? Hae Skillan hallitukseen!

Oletko kiinnostunut hallitustyöstä omassa alumni- ja ammattiliitossasi? Haluatko luotsata yhdistystämme tulevaisuuteen ja olla mukana kehittämässä uuden ajan ammattiliittoa? Miten sinun mielestäsi yhdistyksemme tulisi ajaa jäsentensä etua?

Hae mukaan hallitukseen vaikuttamaan!

Skilla ry hakee puheenjohtajaa ja 4-6 hallituksen jäsentä 2-vuotiskaudeksi sekä äänivaltaista opiskelijajäsentä vuoden kaudelle.

Yhdistys valitsee uudet jäsenet hallitukseen syyskokouksessa la 25.11.2023. Hallitustyössä pääset tekemään tärkeää työtä jäsenten hyväksi sekä kehittämään uuden ajan ammattiliittoa. Miten sinun mielestäsi liittomme tulisi ajaa jäsentensä etua? Hallitustyöskentely antaa Sinulle muun muassa:

  • Laajan kollega- ja yhteistyökumppaniverkoston.
  • Asiantuntemusta alasi edunvalvonnasta sekä ammattiliittojen toiminnasta.
  • Upeita ja mieleenpainuvia kokemuksia, jotka kulkevat mukanasi läpi elämän.
  • CV-merkinnän ja kokemusta, jota voit käyttää työnhaussa.

Hallituksen kokouksia on noin 8–10 vuodessa, minkä lisäksi hallituksen jäsenet osallistuvat verkostotyöskentelyyn sekä edustavat järjestöä jäsen- ja sidosryhmätilaisuuksissa. Hallituksen jäseniltä toivotaan valmiutta ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin sekä sitoutumista hallitustyöhön ja järjestön toimintaan.

Puheenjohtajana pääset ay-toiminnan näköalapaikalle luotsaamaan modernia, nykyaikaista ammattiliittoa ja mm. toimimaan toiminnanjohtajan esihenkilönä. Toiminnanjohtaja toimii myös työparina tukenasi, ja annamme hyvän perehdytyksen tehtävän hoitamisen tueksi.

Hallituksessa toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, aktiivinen asenne ja tekemisen ilo riittävät. Kannustamme jäseniämme hakemaan hallitukseen matalalla kynnyksellä!

Kiinnostuitko? Toimi näin

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi Skillan toimistolle (toimisto@skillary.fi) ennen syyskokousta. Kerro hakemuksessasi…

  1. haetko puheenjohtajan paikkaa vai hallituspaikkaa
  2. miksi haet ko. paikkaa
  3. millaisena näet Skilla ry:n tulevaisuuden.

Äänivaltaisen opiskelijajäsenen hakuohje löytyy täältä.

Puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi hakevien esittelyt julkaistaan verkkosivuillamme 10.11. Puheenjohtaja- ja hallitusehdokkaat esittäytyvät myös syyskokouksessa la 25.11.2023.

Ehdolle puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi voi asettua myös ilman ennakkoilmoitusta syyskokouksessa.

Lisätietoja hallitustyöskentelystä voit kysyä puheenjohtaja Virpi Rouhiaiselta tai toiminnanjohtaja Elina Havulta matalalla kynnyksellä. Löydät heidän yhteystietonsa täältä.

Lue Virpin ja hallituksen jäsenen Elina Husan kommentit hallitustyöskentelystä alta!


 

Virpi Rouhiainen, Skilla ry:n puheenjohtaja:

Kaksi vuotta Skillan puheenjohtajana on ollut antoisaa aikaa! Yhdistyksemme on elänyt ajan hermolla, kehittänyt toimintaa jäsen keskiössä ja vahvistanut asemaansa osana ammattiliitto Akavan Erityisalojen yhteisöä.

Toivon, että jatkossakin Skilla uskaltaa olla rohkeasti hallinnon ja liiketalouden asiantuntijoiden edustaja, tarjoaa jäsenilleen laajan kollegaverkoston sekä on mukana jäsenten eri elämänvaiheissa.

Nyt on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa yhdistyksemme tulevaisuuteen joko puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä. Kannustan hakemaan mukaan hallituksemme toimintaan: hallitus on avoin ja luottamuksellinen paikka, minne jokainen saa tulla juuri sellaisena kuin on.

 

 


 

Elina Husa, Skilla ry:n hallituksen jäsen:

Olen iloinen voidessani kertoa, että olen toiminut Skilla ry:n hallituksen jäsenenä melkein vuoden ajan. Tämä kokemus on ollut opettavainen, ja olen saanut arvokasta tietoa päätöksenteosta ja yhteistyöstä tiimin kanssa. Olen myös päässyt tutustumaan liittomaailmaan ja nähnyt, miten Skillan jäsenistä pidetään huolta ja kannustetaan aktiivisuuteen toimistomme toiminnanjohtajan ja järjestökoordinaattorin voimin.

Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan ja kehittämään Skillan toimintaa avoimessa, luottamuksellisessa ja iloisessa ilmapiirissä. Kannustan kaikkia harkitsemaan hallituspaikkaa, sillä uskon, että jokainen voi tuoda lisäarvoa ja olla mukana muokkaamassa Skillan tulevaisuutta sekä vaikuttamassa myös liittomaailmassa.

Jaa artikkeli