Jäsenetu: Tutustu kuukauden ajan Rockway.fi palveluun yhdessä työkavereittesi kanssa

Tutustu yhdessä työkavereittesi kanssa Skillan jäsenenä ilmaiseksi musiikin ihmeelliseen maailmaan

Yhtenä palvelun opettajista toimii Anssi Kela.

Kansansuosikit Anssi Kela, Erja Lyytinen ja Lenni-Kalle Taipale sekä lukuisat muut huippuammattilaiset opastavat sinut uuden, yhdistyneen Skillan jäsenenä kiehtovalle matkalle musiikin ihmeelliseen maailmaan. Tutustu veloituksetta Euroopan laajimpaan musiikin opetusalustaan Rockway.fi alla olevan linkin kautta – tarjolla on myös viihdesisältöjä.

Ja mikä parasta, juhlistamme Skillan ja Liiketalouden Liiton yhdistymistä tarjoamalla sinulle kuukauden tutustumisedun ilmaiseksi koko organisaatiollesi. Lahjakortti on siten tarkoitettu työpaikkasi koko organisaatiolle! Voit jakaa lahjakortin työyhteisösi kaikille jäsenille. Pääsette yhdessä kokeilemaan, voisiko kyseinen musiikkipalvelu olla ratkaisu työyhteisösi työhyvinvoinnin kohentamiseen tai vaikkapa asiakkaittenne ja yhteistyökumppaneittenne kiittämiseen. Tutustumisen jälkeen sinulla on nimittäin mahdollisuus lunastaa edullinen ryhmälisenssi työsuhde-etuna koko organisaatiollesi.

Myös perheenjäsenesi pääsevät nauttimaan tästä edusta. Hyödynnä yhdistyneen Skillan jäsenenä tilaisuus kaikkien iloksi.

Mikä Rockway?

Rockway on palkittu kotimainen musiikinopetuksen ja musiikillisten viihdesisältöjen verkkopalvelu, jonka avulla voi opetella soittamaan ja tekemään musiikkia. Euroopan laajin musiikinopetusalusta sisältää yli 15 000 lyhytopetusvideota, joita on ollut laatimassa runsaat 150 musiikin ammattilaista joukossa koko Suomen tuntemia huippuartisteja.

Lue lisää palvelusta ja Kuopion kaupungin kokemuksista Verkkolehti Skillan artikkelista.

Näin saat edun käyttöösi

Voit lukea lisää ja lunastaa etusi Rockway -palveluun täältä.

Olemme myös lähettäneet kuukauden käyttöoikeuteen oikeuttavan lahjakortin 18.1. uutiskirjeessämme. Se sisältää ohjeet palvelun käyttöönottoon. Lahjakortin käyttäminen ei sido organisaatiosi käyttäjiä jatkotilaukseen, vaan tilaus päättyy automaattisesti.

Etkö saanut lahjakorttia? Voit olla tällöin yhteydessä toimistoomme (toimisto@skillary.fi).

Kiinnostuitko?

Rockway.fi Soiton- ja laulunopetuksen verkkopalvelun tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä edulliseen ryhmälisenssihinnoitteluun voi tutustua alla olevan "LUE LISÄÄ" -linkin kautta.

Tilaa itsellesi ilmainen tutustumisjakso tai kysy lisää soittamalla, tekstaamalla tai lähettämällä sähköpostia:

Jerry Leppilampi, myyntipäällikkö, Rockway.fi
041 545 5555, jerry.leppilampi@rockway.fi
Rockway Media Group | Lemuntie 3-5 | 00510 Helsinki

Skillan jäsenet ovat saaneet Rockway.fi -opetusalustan käyttöön oikeuttavan henkilökohtaisen lahjakortin 14.12. sekä organisaatiolahjakortin 18.1. lähetetyssä uutiskirjeessä. Mikäli et ole saanut uutiskirjettä ja haluat kokeilla palvelua, olethan yhteydessä toimistoon (toimisto@skillary.fi) tai suoraan Jerryyn.

LUE LISÄÄ

Skillan yhteistyössä tuotetuissa jäsenetuviesteissä esitetyt näkemykset ovat kirjoittajan/yhteistyökumppanin omia eivätkä välttämättä edusta Skilla ry:n kantaa.