Jäsenyys kannattaa

Liiton jäsenyys voi tuntua abstraktilta. Tässä ihan konkreettisia syitä sille, miksi jäsenyys kannattaa jo opiskeluaikana!

Jäsenmaksu rästissä tai yhteystiedot muuttuneet?

Verkkoasiointiin >>

Työsuhdeneuvonta

Vaikka työpaikka olisi kuinka mahtava, joskus saattaa tulla ongelmia. Kun joku työsuhteen yksityiskohta mietityttää tai et ole varma, onko kaikki mennyt lain kirjaimen mukaan, liiton juristeilta saat oikean vastauksen varmemmin kuin Jodelista.

Palkkaneuvonta

Palkkasuosituksestamme on apua, kun haet uutta työ- tai harjoittelupaikkaa tai neuvottelet palkankorotuksesta. Kun tiedät alan yleisen palkkatason, tiedät mitä pyytää.

Työttömyysturva

Välitämme hallinnon alan työpaikkoja, koulutamme työnhakuun ja muihin ajankohtaisiin aiheisiin liittyen ja tarjoamme myös henkilökohtaista uraneuvontaa. Jos olet Opiskelija Pro -jäsen (tai liityt valmistuttuasi työttömyyskassaan), voit olla oikeutettu ansiosidonnaiseen työttömyyskorvaukseen, joka on peruspäivärahaa korkeampi.

Kollegaverkosto ja virkistystapahtumat

Tilaisuuksissamme tapaat niin vanhoja opiskelukavereita kuin jo pitkään alalla olleita – ja heillä voi olla sinulle kullanarvoisia vinkkejä. Sen lisäksi pääset virkistymään ihaniin tapahtumiimme ja tutustumaan mahtaviin uusiin hotelleihin ja ravintoloihin sekä muihin yrityksiin.

Vakuutukset, pankkipalvelut ja muut jäsenedut

Jäsenyyteen sisältyy mm. matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä alennuksia muista vakuutuksista. Lisäksi pääset käyttämään Member+ -palvelua, jossa on esimerkiksi ihania hotellitarjouksia ja alennuksia eri kaupoista ja muusta kivasta. Eikä siinä vielä kaikki! Danske Bank tarjoaa jäsenille etuja pankkipalveluista ja asuntolainoista.

Perhe- ja perintöoikeudellinen neuvonta

Akavan Erityisalojen ikioma jäsenpalvelu, jota et muilta liitoilta löydä! Täältä saat apua vaikkapa avioehtoon tai perinnönjakoon liittyen – tai jos tarvitset juristin kantaa päättääksesi, kumpi saa yhteisen lemmikin eron jälkeen (true story).

Skillan jäsenenä pysyt työelämän aallonharjalla. Tarkempaa tietoa kaikista jäseneduista täällä.

Opiskelija Pro -jäsenyys maksaa 96 € vuodessa ja siihen sisältyy työttömyyskassa.
Opiskelija Basic -jäsenyys maksaa 10 € vuodessa ja siihen ei sisälly työttömyyskassaa.

Lue lisää jäsenlajeista


Etkö vielä ole jäsen?