Jäsenedut

Skillan ja Akavan Erityisalojen jäsenenä saat mahtavia jäsenetuja, joista on hyötyä niin työelämässä kuin vapaalla.

Räätälöityjä etuja juuri sinulle, Skillan jäsen

Alkuvuoden erikoisetu: Tutustu kuukauden ajan Rockway.fi -palveluun yhdessä työkavereittesi kanssa

Lue lisää >>

Alennusta Haaga-Helian valikoiduista koulutuksista PS. Tähän päivitetään pian kevään 2024 koulutukset!

Lue lisää >>

Eduhousen Digitaidot-koulutuspalvelu vuodelle 2023 (AE-palvelu) PS. Tähän päivitetään pian kevään 2024 koulutukset!

Lue lisää >>

Tilaa Evento-lehti jäsenhintaan

Tilaa nyt >>

Turvaa ja tukea työelämään

Työsuhdeneuvonta

Juristimme ja asiantuntijamme tarjoavat henkilökohtaista tukea ja apua työsopimusasioissa sekä työsuhteeseen liittyvissä ongelmissa. (AE-palvelu)

Palkkaneuvonta

Säännölliset palkkatutkimuksemme ja laatimamme vähimmäispalkkasuositukset auttavat sinua hakiessasi työtä tai valmistuessasi palkankorotusneuvotteluun.

Työttömyysturva

Skillan ja Akavan Erityisalojen jäsenenä kuulut myös Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon* ja voit olla oikeutettu ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan. (AE-palvelu)

Urapalvelut ja työpaikkapörssi

Jäsenillämme on mahdollisuus saada asiantuntevaa, maksutonta uravalmennusta työnhakua ja oman uran suunnittelua varten sekä muita urapalveluita ja tukea työnhakuun (AE-palvelu). Me Skillassa välitämme hallinnon ja toimistotyön avoimia työpaikkoja verkkosivuillamme.

*Työttömyyskassaan liittyminen edellyttää, että olet palkkatyössä liittyessäsi Skillaan ja Akavan Erityisaloihin ja ilmoitat liittymislomakkeessa liittyväsi myös kassaan. Jos olet epävarma, kuulutko kassaan, voit tarkistaa asian Akavan Erityisalojen verkkoasioinnista tai jäsensihteereiltä. Lisätietoja täällä.


Henkilökohtaisia etuja

Tradenomi, HSO

Tradenomitutkinnon suorittaneena jäsenenämme sinulla on oikeus käyttää nimikettä "Tradenomi, HSO", jolla erotut muista tradenomeista ja kerrot koulutusohjelmasi ainutlaatuisesta taustasta.

Kollegaverkosto

Olemme enemmän kuin ammattiyhdistys: olemme kollegaverkosto. Jaamme osaamista ja hyödyllisiä vinkkejä yli ammatti- ja sukupolvirajojen. Jäsentilaisuuksissamme voi muodostua elinikäisiä ystävyyksiä.

Perhe- ja perintöoikeudellinen neuvonta

Neuvomme, konsultoimme ja laadimme asiakirjoja perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa, esimerkiksi avioehto, perunkirjoitus tai perinnönjako. (AE-palvelu)

Koulutukset, virkistys ja vierailut

Tarjoamme jäsenillemme maksuttomia, laadukkaita koulutuksia ajankohtaisista työelämään liittyvistä aiheista, ihania virkistystilaisuuksia sekä jäsenvierailuja kiinnostaviin yrityksiin, hotelleihin ja ravintoloihin.

Vakuutukset

Jäsenetunamme saat matkustajavakuutuksen, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen sekä alennuksia muista vakuutuksista. (AE-palvelu)

Member+ ja muut ostoedut

Jäsenenämme pääset hyödyntämään Member+ -palvelua, josta saat etua mm. hotelleista, lomahuoneistoista ja monista erikoisliikkeistä. Danske Bank tarjoaa sinulle mm. edullisemman asuntolainan. (AE-palvelu)


Vaikuttavuutta

Työ- ja virkaehtosopimukset

Akavan Erityisalat neuvottelee jäsenten työ- ja virkaehdoista sekä yleiskorotuksista suoraan ja yhteistyössä akavalaisten neuvottelujärjestöjen kanssa. Kun haluat parhaat mahdolliset työehdot alallesi, sinun kannattaa kuulua meihin.

Edunvalvonta

Tiedämme, millaista hallinnon ja toimistotyön asiantuntijoiden, assistenttien ja sihteerien arki on, ja valvomme teidän etujanne yhteiskunnassa ja neuvottelupöydissä.

Yksityiskohtaiset tiedot Akavan Erityisalojen jäseneduista

Lue lisää >>