Liity jäseneksi

Ratsasta työelämän aallonharjalla – liity Skillaan!

LIITY JÄSENEKSI

Jäsenhakemus

LIITY JÄSENEKSI: Opiskelija (työssäkäyvä)

Jäsenhakemus

LIITY JÄSENEKSI: Opiskelija (ei tällä hetkellä työssäkäyvä)

Jäsenhakemus

Skilla ry yhdistää hallinnon ja toimistotyön sekä liiketalouden korkeasti koulutetut asiantuntijat yli ammatti- ja toimialarajojen. Jäsenemme toimivat esimerkiksi seuraavissa vankkaa asiantuntemusta vaativissa tehtävissä:

  • Johdon assistenttina tai sihteerinä
  • Assistenttina
  • Organisaatioiden tukipalveluiden asiantuntija- ja esimiestehtävissä
  • HR-, myynti- ja markkinointitehtävissä

Olemme tukenasi työelämän myötä- ja vastoinkäymisissä. Haastavissa tilanteissa neuvomme ja pidämme puoliasi. Jäsenenämme pääset myös kouluttautumaan ja verkostoitumaan yhdessä kollegoidesi kanssa.


Skillan kautta kuulut myös…

 

Akavan Erityisaloihin

Skillan jäsenet kuuluvat ammattiliittoon Akavan Erityisalat (AE). Akavan Erityisalat vastaa jäsenten juridisesta neuvonnasta ja muista jäsenasioista, kuten jäsenmaksuista ja jäsentietojen päivityksistä. Akavan Erityisalat tarjoaa myös koulutuksia ja urapalveluita sekä muita jäsenetuja.

Liittymällä meihin olet mukana tukemassa vanhustyötä ja luonnonsuojelua Suomessa. Akavan Erityisalat lahjoittaa jokaisesta uudesta jäsenestä euron hyväntekeväisyyteen. Vuoden aikana kertyvä summa jaetaan tasan HelsinkiMission ja Suomen luonnonsuojeluliiton kesken.

Työttömyyskassa Erkoon

Akavan Erityisalojen palkansaajajäsenenä työttömyysturvasi on hoidettu Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon kautta. Voit saada ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, liikkuvuusavustusta ja vuorottelukorvausta. Kassan jäsenmaksu sisältyy liiton jäsenmaksuun.

Huomaathan, että sinun on oltava palkkatyössä liittyessäsi kassaan. Jos olet tällä hetkellä työtön, voit liittyä kassaan jälkikäteen aloittaessasi työssä.

Opiskelija: Voit valita, liitytkö myös työttömyyskassaan (Opiskelija Pro, 90€ / vuosi) vai pelkästään Skillaan ja Akavan Erityisaloihin (Opiskelija Basic, 10€ / vuosi). Lue lisää jäsenlajeista.

Vaihdatko toisesta liitosta? Varmista, ettei jäsenyytesi katkea.

Lue lisää

Ei-järjestäytynyt jäsen

Skillaan on mahdollista liittyä myös ei-järjestäytyneeksi jäseneksi. Ei-järjestäytynyt jäsen ei kuulu Akavan Erityisaloihin tai Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon.

Ei-järjestäytynyt jäsenyys on hyvä vaihtoehto, jos…

  • Työskentelet hallinnon tai toimistotyön alalla ja haluat hyödyntää Skillan palveluita.
  • Haluat tukea Skillan toimintaa.

Ei-järjestäytyneenä jäsenenä pääset hyödyntämään Skillan tarjoamia jäsenetuja. Jäsenmaksu on 85€ vuodessa (lisätietoja jäsenmaksuista täällä).

Ei-järjestäytynyt jäsen

LIITY JÄSENEKSI