Liity jäseneksi

Skillan jäsenyys tarjoaa ainutlaatuisia etuja.

Olemme on tukenasi työelämän myötä- ja vastoinkäymisissä. Haastavissa tilanteissa neuvomme ja pidämme puoliasi. Jäsenenämme pääset myös kouluttautumaan ja verkostoitumaan yhdessä kollegoidesi kanssa.

Skilla ry yhdistää hallinnon ja toimistotyön korkeasti koulutetut asiantuntijat yli ammatti- ja toimialarajojen. Jäsenemme toimivat esimerkiksi vankkaa asiantuntemusta vaativissa assistentin tehtävissä ja johdon assistenttina tai sihteerinä sekä organisaatioiden tukipalveluiden asiantuntija- ja esimiestehtävissä.

Skillan jäseneksi voi liittyä jo opiskeluaikana.

Akavan Erityisaloihin kuuluva jäsen eli AE-jäsenyys

Akavan Erityisaloihin kuuluu meidän lisäksemme 21 muuta yhdistystä.  Akavan Erityisalat vastaa jäsenten juridisesta neuvonnasta ja muista jäsenasioista sekä hoitaa jäsenpalvelut kuten jäsenrekisterin ylläpidon. Akavan Erityisalojen kautta saat paljon lisää mahdollisuuksia eli käytössäsi on Skillan palveluiden lisäksi AE:n monipuoliset koulutukset sekä esimerkiksi urapalvelut ja juristin neuvontapalvelut. Skilla puolestaan tarjoaa sinulle hallinnon ja toimistotyön asiantuntijoita hyödyttävää ja räätälöityä sisältöä sekä ainutlaatuisen kollegaverkoston. Skillaan ja Akavan Erityisaloihin kuuluessasi sinulla on lisäksi mahdollisuus kuulua Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon.

Kannatusjäsenyys

Skillaan on mahdollista liittyä myös kannatusjäseneksi eli aatteelliseksi jäseneksi. Kannatusjäsen ei kuulu Akavan Erityisaloihin tai Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon.

Kannatusjäsenyys on hyvä vaihtoehto, jos…

  • Työskentelet hallinnon tai toimistotyön alalla ja haluat hyödyntää Skillan palveluita eroamatta nykyisestä liitostasi.
  • Haluat tukea Skillan toimintaa.

Kannatusjäsenenä pääset hyödyntämään Skillan tarjoamia jäsenetuja.

Kannatusjäsenen liittymislomake päivitetään tähän pian