Venla Korsisaari
VERKKOLEHTI

Korsisaarelta tilausajot vastuullisesti ja vuosikymmenten kokemuksella

Meillä Korsisaarella on vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus tilausajoista. Olemme perinteikäs ja vastuullinen perheyritys Nurmijärveltä Uudeltamaalta. Kauttamme voit järjestää helposti ja sujuvasti niin taksikuljetuksen kuin suurempaa linja-autoa vaativan tilausajon.


Artikkeli on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Korsisaaren kanssa.


Asiakkaan tyytyväisyys ja turvallisuus ovat meille kaikki kaikessa, ja siksi pyrimmekin joustavaan ja monipuoliseen palveluun sekä turvallisuuteen kaikessa toiminnassamme. Räätälöimme tilausajon juuri sinun tarpeisiisi riippumatta siitä, onko kuljetettavia pari tai useita kymmeniä. Kalustomme on monipuolinen ja meiltä löytyykin erilaisia vaihtoehtoja tilataksista 61-paikkaiseen linja-autoon asti. Erikoisuutena meillä on myös upea, nostalgiaa henkivä museobussi Setra S 6 eli tuttavallisemmin Sämpylä.

Turvallisuus ja siisteys on meille ensiarvoisen tärkeää. Oma korjaamomme huoltaa autoja päivittäin. Lisäksi autot siivotaan huolellisesti ennen jokaista tilausajoa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tilausajokokemuksen. Meille asiakas tarpeineen ja odotuksineen on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Menestyksemme edellytys on tuntea asiakkaan tarpeet ja täyttää ne parhaamme mukaan. Kysymme asiakkailta säännöllisesti heidän toiveitaan ja odotuksiaan ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä sekä kehitämme toimintaamme näiden perusteella.

Ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuuspolitiikkamme (TTT) kattaa koko Korsisaari-yhtiöt ja määrittää sen, miten toimimme ympäristön, terveyden ja turvallisuuden näkökulmasta vastuullisesti ja kestävästi ja miten edistämme ympäristön ja työyhteisön hyvinvointia. Korsisaari-yhtiöiden johto on sitoutunut ympäristönsuojelun sekä työterveys- ja työturvallisuustason jatkuvaan parantamiseen sekä tunnistettujen sitovien velvoitteiden täyttämiseen. Ympäristö- ja TTT-toiminnot tukevat Korsisaaren strategisia tavoitteita ja myönteistä yrityskuvaa. Ympäristöturvallisuus sekä työterveys ja -turvallisuus edellyttävät jatkuvaa riskien ja vaarojen tunnistamista, turvallisuutta edistävien toimenpiteiden suunnittelua, parempien työmenetelmien ja -välineiden kehittämistä sekä toiminnan valvontaa ja seurantaa. Sitoutumisemme ympäristöön, terveyteen ja turvallisuuteen auttaa meitä rakentamaan kestävää ja vastuullista liiketoimintaa. Näihin arvoihin sitoutuminen on olennainen osa yrityksemme toimintaa ja kaikki työntekijämme ovat vastuussa niiden noudattamisesta.

Mitä tilausajon hinta sisältää?

  • Osaavan henkilökunnan ammattitaidon: reittisuunnittelun, aikataulutuksen kuljetukselle.
  • Säännöllisesti huolletun ja siistin linja-auton, pikkubussin tai tila-auton.
  • Ammattitaitoisen kuljettajan, jonka tunnistaa univormusta ja nimikyltistä.
  • Puhelinpalvelu 24/7 mahdollisia muutoksia tai lisätarpeita varten.

 

Kuljetukset pikkujouluihin Korsisaarelta

Pikkujoulukausi lähestyy vääjäämättä ja nyt käsillä onkin viime hetket varmistaa kuljetukset esimerkiksi työpaikan tai harrastusryhmän pikkujoulumenoja varten! Jätä stressi romukoppaan ja anna ammattitaitoisen myyntipalvelumme ja kuljettajiemme huolehtia siitä, että tilausajo vastaa kaikkia odotuksianne ja pikkujouluja päästään viettämään huolettomasti. Kannattaa kuitenkin olla  ripeästi liikkeellä, sillä pikkujoulukausi on kiireinen ja ajoissa olemalla varmistat kuljetusten toteutumisen ryhmällesi.

Verkkosivuiltamme löydät tilausajojen tarjouspyyntölomakkeen, jonka täyttämällä saat tarjouksen räätälöitynä juuri kuljetustarpeesi huomioon ottaen. Myyntipalvelumme vastaa myös mielellään, mikäli tilausajoista heräsi kysyttävää! Otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@korsisaari.fi tai puhelimitse numeroon +358 9 8789 9050.


Verkkolehti Skillan yhteistyöartikkeleissa esitetyt näkemykset ovat kirjoittajan/yhteistyökumppanin omia eivätkä välttämättä edusta Skilla ry:n kantaa.

Jaa artikkeli