Skilla ry yhdistää hallinnon ja toimistotyön sekä liiketalouden korkeasti koulutetut asiantuntijat yli ammatti- ja toimialarajojen. Jäseneksi voi liittyä jo opiskeluaikana. Jäsenemme toimivat esimerkiksi vankkaa asiantuntemusta vaativissa assistentin tehtävissä ja johdon assistenttina tai sihteerinä sekä organisaatioiden ja liiketalouden tukipalveluiden asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä.

Enemmistö jäsenistämme ovat Haaga-Helian Liiketoiminnan palveluratkaisujen ja kielten koulutusohjelmasta (ent. johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelma) valmistuneita tradenomeja sekä Helsingin Sihteeriopistosta valmistuneita HSO-sihteerejä. Lisäksi jäsenistössämme on merkonomeja ja yo-merkonomeja. Lisäksi hyväksymme jäseneksi muilla koulutustaustoilla hallinnon ja liiketalouden tukipalvelutehtävissä työskenteleviä asiantuntijoita.

Moninainen, noin 2500-jäseninen järjestömme edustaa yli 300 eri tehtävänimikettä. Suurin osa jäsenistämme työskentelee yksityissektorilla hallinnon ja toimistotyön sekä liiketalouden tukipalveluiden parissa, mutta meitä löytyy myös valtiolta, kunnista sekä järjestöistä ja säätiöistä. Olemme tiivis yhteisö, jossa verkostoituminen ja osaamisen jakaminen on luonteva osa toimintaa.

Vuoden 2024 alusta lähtien entisen Liiketalouden Liitto LTA:n jäsenet ovat kuuluneet Skillaan.

Skillan kautta jäsenemme kuuluvat Akavan Erityisaloihin.

Skilla on saanut Green Office -sertifikaatin syksyllä 2022. Lue lisätietoja täältä.

TIESITKÖ?

HSO-sihteerit ry perustettiin vuonna 1970 palvelemaan Helsingin Sihteeriopistosta valmistuneita sihteereitä. Siitä alkoi yhdistyksemme historia, ja tänään meidät tunnetaan nimellä Skilla ry.

Tutustu järjestön historiaan!

Kiinnostuitko jäsenyydestä?

Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi kaikki tarjoamme palvelut ja edut sekä pääset osaksi mahtavaa kollegaverkostoa!

LIITY JÄSENEKSI