VERKKOLEHTI

Kolme vinkkiä vastuullisen liikelahjan valintaan

Lahjan tulisi täyttää ainakin nämä kaksi sille asetettua tavoitetta: Ilostuttaa lahjan saajaa ja vahvistaa lahjan antajan ja saajan välistä suhdetta. Liikelahjan valinnassa tämä voi tuntua jopa mahdottomalta tehtävältä. Ihmiset ovat erilaisia, tulevat eri taustoista ja kulttuureista, ovat eri ikäisiä, nauttivat eri asioista. Kaiken tämän lisäksi yrityksen, josta lahja ostetaan, tulisi olla arvopohjaltaan luotettava ja samaistuttava.

VERKKOLEHTI

Ravintola Töölön asiakkaana teet hyvää

Aalto-yliopisto Töölön eli entisen Kauppakorkeakoulun päärakennuksen kattava peruskorjaus valmistui loppuvuodesta 2020. Woldemar Baeckmanin ja Hugo Harmian suunnittelema ikoninen rakennus palautettiin kohti alkuperäistä 1950-luvun henkeä ja korjaustyöt tehtiin tiiviissä yhteistyössä Museoviraston kanssa.

VERKKOLEHTI

Tuoksupajassa valmistuu taskuun menevä henkilökohtainen voimatuoksu

Tuoksut jättävät meihin kaikista aisteista voimakkaimman muistijäljen. Jokainen muistaa, miltä koulun märkä taulusieni, mummolan eteinen tai vastaleikattu nurmikko tuoksuu. Tuoksujen kautta pääsee matkustamaan menneisiin tunnetiloihin ja koetun elämän hetkiin, joiden tunnelmaan on muuten vaikea jälkeenpäin päästä uudestaan.

VERKKOLEHTI

5+ inspiroivaa vinkkiä vastuulliseen kokoukseen

Kokouspaikan valinnalla voit vaikuttaa oman työnantajasi kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen. Asiakas- ja sidosryhmätilaisuudet ovat konkreettinen tapa yrityksen arvojen ja tekojen näkyväksi tekemiseen. Lue yhteistyökumppanimme Visit Lahden inspiroivat vinkit vastuulliseen kokoukseen!

BLOGIT

Miten tarpoa hymy huulilla ja energisenä kaamosajan läpi?

Elämme juuri tällä hetkellä pahinta kaamosaikaa. Mikä auttaisi pimeyteen ja helpottaisi oloa? Lue ravintoterapeutti Eijaliisa Koivun vinkit, miten selvitä kaamosväsymyksestä.