TAPAHTUMAT

Aamiainen Avancella

Ajankohta 20.09.2023 kello 08.00‐09.00
Sijainti
AVANCE, Mannerheimintie 20 A, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skilla vierailee asianajotoimisto Avancen toimistolla aamiaisen merkeissä. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan kollegoita ja kuulemaan Avancesta sekä uramahdollisuuksista organisaatiossa!

Avance on yksi Suomen johtavista yritysjärjestelyihin, projekteihin ja strategiseen neuvonantoon keskittyneistä asianajotoimistoista, jonka kulmakivinä ovat avoin kulttuuri ja palveluiden tarjoaminen korkeimmalla laadulla. Avoimuuden lisäksi työskentelemme läpinäkyvästi ja kannustamme toisiamme yhteistyöhön ja tiedon jakamiseen. Tiimimme ovat erittäin osaavia ja suhtaudumme intohimolla asiakkaisiimme. Ystävällisyys ja kollegoiden arvostaminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Lue lisää meistä ja tarjoamistamme uramahdollisuuksista osoitteessa avance.com. Aamiaisen yhteydessä pääset kuulemaan lisää Avancesta ja samalla tapaamaan kollegoitasi sekä verkostoitumaan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa 21.6.2023 klo 18.00 ja päättyy 13.9.2023 klo 23:59. Tilaisuuden maksimiosallistujamäärä on 20 hlö.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu