Osallistu toimintaan

Oletko kiinnostunut vaikuttamaan oman ammattijärjestösi toimintaan? Tervetuloa mukaan verkostoihin tai verkkolehden toimituskuntaan!

 

Tule mukaan vaikuttamaan, ideoimaan ja verkostoitumaan

Toivotamme jäsenet lämpimästi tervetulleiksi mukaan verkostoihimme sekä uuden verkkolehden toimituskuntaan ja kirjoittajaksi! Yhdistyksessä mukana toimiminen tarjoaa ideoinnin ja yhteisen tekemisen lisäksi loistavan mahdollisuuden kehittää omia taitoja ja verkostoitua kollegoiden seurassa.

Verkostot toimivat vapaamuotoisesti verkkokeskustelualusta Slackissa. Kokouksia järjestetään yleensä 1–2 kertaa kaudessa per verkosto etäyhteyksin (à 1 h / kokous).

Et sitoudu mihinkään liittyessäsi Slack-kanavallemme tai tullessasi kokouksiin – osallistut juuri sen verran kuin haluat, ja arvostamme pientäkin panosta yhdistyksemme eteen. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan matalalla kynnyksellä!

Järjestämme verkostoissa toimiville jäsenille säännöllisesti omia suunnittelu- ja virkistystilaisuuksia.

Verkostojen tulevat tapaamiset löydät tapahtumakalenterista >>

 • Tapahtumaverkosto

  Tapahtumaverkosto suunnittelee Skillan jäsentilaisuuksia. Keräämme myös jäsenistöltä säännöllisesti tapahtumaideoita, joten tuleviin tapahtumiin voi vaikuttaa verkosto-osallistumisen lisäksi vastaamalla kyselyihin.

 • Viestintäverkosto

  Viestintäverkosto kehittää Skillan viestintää.

  Verkoston vetäjä on järjestökoordinaattori Vuokko Schoultz.

 • Edunvalvontaverkosto

  Edunvalvontaverkosto kehittää Skillan edunvalvontaa. Verkostoon voivat kuulua Akavan Erityisalojen neuvottelukunnissa toimivat ja muut edunvalvonnasta kiinnostuneet jäsenet.

  Verkoston vetäjä on toiminnanjohtaja Elina Havu.

 • Verkkolehden toimituskunta ja sisällön tuottaminen verkkolehteen

  Skillan verkkolehden toimituskunta toimii Verkkolehti Skillan neuvoa-antavana elimenä. Toimituskunta kokoontuu 2–4 kertaa vuodessa ja ideoi tapaamisissa lehden sisältöjä.

  Entä kiinnostaako sinua tuottaa sisältöjä verkkolehteemme? Olipa mielessäsi urahaastattelu, asiantuntija-artikkeli, blogi tai mikä tahansa muu teksti, otamme tekstejä mielellämme vastaan! Maksamme teksteistä myös pienen palkkion.

 • HSO Seniorit

  HSO Seniorit on verkosto yli 60-vuotiaille Skillan jäsenille, joista valtaosa on koulutukseltaan HSO-sihteereitä. Myös uudet, LTA-taustaiset ”seniorivahvistukset” ovat lämpimästi tervetulleita toimintaan!

  HSO Seniorit tapaavat n. 4 kertaa vuodessa lounaan ja muun ohjelman, esimerkiksi kulttuurivierailujen, merkeissä. Seniorien tapahtumista tiedotetaan kaikkien kuluvana vuonna 60 vuotta täyttävien ja sitä vanhempien jäsenten omassa uutiskirjeessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan HSO Seniorien tapahtumiin!

  Verkostoa vetää ohjelmaryhmä, johon kuuluu Susanna Nummi.

Kyllä, haluan mukaan!

Jätä yhteystietosi

Opiskelijoiden tukena: kummitoiminta ja asiantuntijapuheenvuorot

Kiinnostaisiko sinua jakaa osaamistasi ja tietojasi alan opiskelijoille? Skillan yhteistyö Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa tähtää alan opiskelijoiden tukemiseen ja motivoimiseen opinnoissa. Yhteistyö sisältää mm. työelämäkummitoimintaa ja asiantuntijaluentoja. Ota yhteyttä!

Tervetuloa mukaan!

Et sitoudu mihinkään, vaan voit osallistua juuri sen verran kuin ehdit ja haluat.

Jätä yhteystietosi