Osallistu toimintaan

Oletko kiinnostunut suunnittelemaan oman ammattijärjestösi toimintaa? Tervetuloa mukaan verkostoihin!

 • Opiskelijaverkosto

  Opiskelijaverkosto suunnittelee Skillan opiskelijatapahtumia ja -viestintää.

  Verkoston vetäjä on hallituksen jäsen Iida Tuunainen.

 • Tapahtumaverkosto

  Tapahtumaverkosto suunnittelee Skillan jäsentilaisuuksia. Keräämme myös jäsenistöltä säännöllisesti tapahtumaideoita, joten tuleviin tapahtumiin voi vaikuttaa verkosto-osallistumisen lisäksi vastaamalla kyselyihin.

  Verkoston vetäjä on hallituksen jäsen Virpi Rouhiainen.

 • Viestintäverkosto

  Viestintäverkosto kehittää Skillan viestintää.

  Verkoston vetäjä on järjestökoordinaattori Maria Talvela.

 • Edunvalvontaverkosto

  Edunvalvontaverkosto kehittää Skillan edunvalvontaa. Verkostoon voivat kuulua Akavan Erityisalojen neuvottelukunnissa toimivat ja muut edunvalvonnasta kiinnostuneet jäsenet.

  Verkoston vetäjä on toiminnanjohtaja Elina Havu.

 • HSO Seniorit

  HSO Seniorit on verkosto yli 60-vuotiaille Skillan jäsenille, joista valtaosa on koulutukseltaan HSO-sihteereitä. HSO Seniorit tapaavat n. 4 kertaa vuodessa lounaan ja muun ohjelman, esimerkiksi kulttuurivierailujen, merkeissä. Seniorien tapahtumista tiedotetaan kaikkien kuluvana vuonna 60 vuotta täyttävien ja sitä vanhempien jäsenten omassa uutiskirjeessä.

  Verkoston vetäjä on Päivi Hyvärinen 31.12.2021 asti. Oletko kiinnostunut HSO Seniorit -verkoston vetämisestä? Ota yhteyttä!

Mukaan Slack-kanavalle?

Laita viestiä!

Verkostojen toiminta

Verkostot toimivat pääasiassa verkkokeskustelualusta Slackissa. Kokouksia järjestetään yleensä 1–2 kertaa kaudessa per verkosto etäyhteyksin (à 1 h / kokous, MS Teams).

Et sitoudu mihinkään liittyessäsi Slack-kanavallemme tai tullessasi kokouksiin – osallistut juuri sen verran kuin haluat, ja arvostamme pientäkin panosta yhdistyksemme eteen. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan matalalla kynnyksellä!

Järjestämme verkostoissa toimiville jäsenille säännöllisesti omia virkistystilaisuuksia.


 

Opiskelijoiden tukena: kummitoiminta ja asiantuntijapuheenvuorot

Kiinnostaisiko sinua jakaa osaamistasi ja tietojasi alan opiskelijoille? Skillan yhteistyö Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa tähtää alan opiskelijoiden tukemiseen ja motivoimiseen opinnoissa. Yhteistyö sisältää mm. työelämäkummitoimintaa ja asiantuntijaluentoja. Ota yhteyttä!

Tervetuloa mukaan!

Et sitoudu mihinkään, vaan voit osallistua juuri sen verran kuin ehdit ja haluat.

Ota yhteyttä!