Opiskelijalle

Tuleva hallinnon tai toimistotyön asiantuntija, Skilla on ammattijärjestö sinulle – liity jäseneksi!

Huom: Opiskelijajäsenmaksumme muuttuivat 1.1.2021 alkaen.

Lue lisää

Skilla ry on ammatti- ja alumnijärjestö hallinnon ja toimistotyön korkeasti koulutetuille asiantuntijoille.

Ammattijärjestönä autamme sinua kaikissa työelämän ongelmatilanteissa ja muissa työelämää koskevissa käänteissä sekä tarjoamme työttömyysturvaa ja muita jäsenetuja. Alumnijärjestönä järjestämme tilaisuuksia, joissa tapaat vanhoja koulukavereitasi* myös opintojen päätyttyä.

Liity nyt

Työssäkäyvä opiskelija

Liity nyt

Ei-työssäkäyvä opiskelija

Liity nyt

Skillan jäsenenä saat…

Vastauksia

Kaikkiin työelämää, harjoittelua tai kesätöitä koskeviin kysymyksiin.

Henkilökohtaista apua ja neuvoja

Työnhakuun, palkkaukseen ja työehtoihin liittyvissä kysymyksissä sekä käytännön asioissa – laita vaikka työsopimuksesi juristille tsekattavaksi ennen allekirjoittamista, jottet tule luvanneeksi enemmän kuin pitää.

Koulutuksia ja tapahtumia

Jotka antavat lisäarvoa sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehitykseesi tai ovat muuten vaan virkistäviä ja ihania.

Verkoston

Tapaat kauttamme alumneja ja jo pidempään alalla olleita, joilta saat kullanarvoisia vinkkejä niin piilotyöpaikoista kuin alan käytänteistä ja hiljaisesta tiedosta.

Vakuutuksia ja ostoetuja

Jäsenyyteen sisältyy mm. matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, alennuksia muista vakuutuksista, Member+ -ostoetupalvelu, alennuksia bensasta ja lainoista sekä paljon muuta.

Edunvalvontaa

Tiedämme, millaista hallinnon ja toimistotyön asiantuntijoiden, assistenttien ja sihteerien arki on, ja valvomme teidän etujanne yhteiskunnassa ja neuvottelupöydissä.

Tutustu kaikkiin jäsenetuihimme täällä

Jäsenedut

Jäsenmaksu

Opiskelijajäsenlajeja on vuoden 2021 alusta alkaen kaksi:

  • Opiskelija Pro (96€/vuosi), sisältää työttömyyskassan
  • Opiskelija Basic (10€/vuosi), ei sisällä työttömyyskassaa

Työttömyyskassan jäsenenä (Opiskelija Pro) voit olla oikeutettu ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan, jos et löydä työtä heti valmistuttuasi tai jäät myöhemmin työttömäksi tai tulet lomautetuksi. Ansiosidonnainen päiväraha on Kelan päivärahaa korkeampi.

Lue lisää jäsenmaksuista >>
Lue lisää työttömyysturvasta ja ansiosidonnaisesta >>

 

Ajankohtaista

Skilla jakaa kaksi kertaa vuodessa stipendin valmistuville opiskelijajäsenille.

Lue lisää

Haluatko suunnitella Skillan opiskelijatoimintaa?

Tule mukaan opiskelijaverkostoon!

Skilla <3 HSOY <3 Haaga-Helia

Skillan ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun monipuolinen ja laaja-alainen yhteistyö tähtää alaa opiskelevien tukemiseen ja motivoimiseen opinnoissa. Yhteistyö sisältää mm. työelämäkummitoimintaa, alumnipaneeleja, asiantuntijaluentoja, järjestöesittelyjä, rekrytointipäivät ja opiskelijainfoja, ja se perustuu partnerisopimukseen

Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä ainejärjestö HSOY:n kanssa. Ainejärjestöllä on ammattijärjestön hallituksessa opiskelijaedustaja. Skilla järjestää yhteistyössä HSOY ry:n kanssa mukavia opiskelijatapahtumia sekä koululla että koulun ulkopuolella.

*Suuri osa jäsenistämme on valmistunut Haaga-Helian ASSI-, MUBBA-, LIIDI- ja SEBBA-koulutusohjelmista sekä niitä edeltäneestä Helsingin Sihteeriopistosta. Jäsenyytemme on avoin kaikille hallinnon ja toimistotyön nykyisille ja tuleville asiantuntijoille koulutustaustasta riippumatta.