Opiskelijalle

Tähtäätkö hallinnon tai toimistotyön asiantuntijaksi? Työskenteletkö esimerkiksi assistentin tehtävissä tai hallinnon tukipalveluissa opintojen ohessa? Skilla on ammattijärjestö sinulle – liity jäseneksi!

Huom! Opiskelijajäsenmaksumme muuttuivat 1.1.2021 alkaen.

Lue lisää

Autamme sinua kaikissa työelämän ongelmatilanteissa ja muissa työelämää koskevissa käänteissä. Skillan ja Akavan Erityisalojen jäsenenä…

  • Saat vastauksen kaikkiin tulevaa työelämääsi koskeviin kysymyksiin.
  • Saat henkilökohtaista apua ja neuvoja työnhakuun, palkkaukseen ja työehtoihin liittyvissä kysymyksissä.
  • Voit osallistua koulutuksiimme ja muihin tapahtumiimme, jotka antavat lisäarvoa sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehitykseesi – tai ovat muuten vaan virkistäviä!
  • Voit kysyä kesätöistä tai harjoittelusta.

Kaikki Skillan ja Akavan Erityisalojen jäsenedut ovat käytettävissäsi jo opiskeluaikana. Saat kauttamme matkustaja- ja tapaturmavakuutuksen sekä alennuksia muista vakuutuksista.

Kuulostaako hyvältä?

Liity nyt

Olemme avoimia kaikkien alojen opiskelijoille. Jäsenistössämme on paljon etenkin Haaga-Helian LIIDI-, SEBBA, ASSI- ja MUBBA-koulutusohjelmien opiskelijoita.

Paljonko jäsenyys maksaa?

Lue lisää jäsenmaksuista

Tiesitkö? Skilla jakaa kaksi kertaa vuodessa stipendin valmistuville opiskelijajäsenille.

Lue lisää

Mikä ansiosidonnainen?

Ansiosidonnaisen työttömyyspäivärahan määrä perustuu työttömyyttä edeltäneeseen palkkatasoon ja se on suurempi kuin peruspäiväraha. Opiskelija Pro -jäsenenä voit saada ansiosidonnaista, jos olet täyttänyt työssäoloehdon. Lyhyetkin opintojen aikaiset lyhyetkin työpätkät kerryttävät työssäoloehtoa.

Skilla <3 HSOY <3 Haaga-Helia

Skillan ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyö perustuu partnerisopimukseen. Monipuolinen ja laaja-alainen yhteistyö tähtää alaa opiskelevien tukemiseen ja motivoimiseen opinnoissa. Yhteistyö sisältää mm. työelämäkummitoimintaa, alumnipaneeleja, asiantuntijaluentoja, järjestöesittelyjä, rekrytointipäivät ja opiskelijainfoja.

Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä ainejärjestö HSOY:n kanssa.

Ainejärjestöllä on ammattijärjestön hallituksessa opiskelijaedustaja. Skilla järjestää yhteistyössä HSOY ry:n kanssa mukavia opiskelijatapahtumia sekä koululla että koulun ulkopuolella.