KOULUTUKSET

Koulutus: Ajanhallinnan tehokeinot arjen avuksi

Ajankohta 28.09.2021 kello 17.00‐18.00
Sijainti
Teams
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Tässä webinaarissa Emilia ja Noora Love it Valmennus Oy:stä antavat sinulle konkreettisia vinkkejä ja hyödyllisiä keinoja ajanhallintasi tehostamiseen arjen turbulenssissa, jotka voit ottaa käyttöösi heti. Niiden avulla luot itsellesi hallittua arkea, saat työpöydän kaaoksen kuriin ja selätät kiireen ja stressin tunteen!

Koulutus järjestetään ti 28.9. klo 17–18 Teamsissä. Ilmoittautumiset viimeistään 26.9. Koulutukseen voi osallistua 100 Skillan jäsentä.


Love It Valmennus, Emilia ja NooraLove it Valmennus on aitoja tuloksia rakastava valmennusyritys.

Emilia Rautiainen on kannustava, inspiroiva ja aikaansaava itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön naisjohtaja, joka vahvalla businesskokemuksellaan ja luovalla kehittämishalullaan on luotsannut monta erilaista tiimiä ja organisaatiota menestykseen.

Noora Uitto on erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja sekä palvelumyynnin ja avainasiakkuuksien johtamisen mestari. Hän on jalostanut oppinsa ja kokemuksensa lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön myös monien eri valmentajien, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin, kautta.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu