KOULUTUKSET

Verkkokoulutus: Näin kirjoitat hyvän blogitekstin

Ajankohta 25.03.2021 kello 09.00‐10.30
Sijainti
Zoom
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Asiantuntijablogi on loistava väline sekä organisaation osaamisen että oman asiantuntemuksen esiin tuomiseen. Mutta kuinka hyvä blogiteksti sitten käytännössä syntyy, kun työpöydällä on niin paljon muutakin?

Webinaari antaa käytännöllisiä työkaluja siihen, miten blogitekstejä tai asiantuntija-artikkeleita kirjoitetaan kiireisen työarjen keskellä.

Webinaarissa käsitellä näitä teemoja:

  • Miksi lukijan ymmärtäminen on hyvien blogitekstien kirjoittamisessa niin tärkeää?
  • Mistä ideat lukijoita kiinnostaviin teksteihin?
  • Käytännön neuvoja tekstin tuottamiseen.
  • Miten teksteihin yleistajuisuutta ja kiinnostavuutta?
  • Houkuttelevan blogitekstin otsikointi ja alku.

Webinaari on tarkoitettu henkilöille, jotka kirjoittavat tai haluaisivat kirjoittaa asiantuntijablogia tai -artikkeleita.

Kyseessä on osallistava luento, jossa tehdään muutamia harjoituksia ja keskustellaan vilkkaasti. Ennen koulutusta saat ennakkokyselyn, joka auttaa sinua suuntamaan ajatukset luennon aiheeseen.

Ilmoittaudu viimeistään 17.3. täällä: https://link.webropolsurveys.com/EP/60E44D0BE2939B0E
Koulutukseen mahtuu 25 Skilla ry:n jäsentä. Skilla ry järjestää koulutuksen yhteistyössä Museoalan ammattiliitto MAL ry:n kanssa.

Kouluttaja

Sanna Sevänen
Toimitusjohtaja, kouluttaja, toimittaja, YTM,
Kide Consulting Oy
Sanna on kouluttanut satoja bloggaajia perustamassaan yrityksessä, Kidekoulussa. Hän on innostava ja kannustava kouluttaja, joka uskoo, että kuka tahansa voi oppia kirjoittamaan hyviä tekstejä. Sannan tavoitteena on tehdä kirjoittamisesta helpompaa ja ohjata sujuvampaan kirjoittamisen prosessiin.
Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu