KOULUTUKSET

Koulutus: etä- ja hybriditapahtumien järjestäminen

Ajankohta 03.09.2021 kello 08.00‐10.00
Sijainti
Zoom ja HUONE Jätkäsaari (Länsisatamankatu 16, Helsinki)
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Etä- ja hybriditapahtumiin siirryttiin nopeasti, mutta ne ovat tulleet jäädäkseen. Mitä niistä on kuluneen vuoden aikana opittu? Mitkä ovat parhaat järjestämistä helpottavat vinkit? Millaisia etävirkistymismahdollisuuksia on olemassa? Skillan jäsen, tervetuloa Skillan ja HUONE Helsingin maksuttomaan hybriditilaisuuteen oppimaan ja jakamaan kokemuksia!

Tilaisuus järjestetään 3.9. klo 8.30-10 hybridinä Zoomissa ja HUONE Jätkäsaaren upeassa uudessa hybridistudiossa Helsingissä. Paikan päälle mahtuu alustavasti 10 henkilöä (määrä voi muuttua mahdollisten kokoontumisrajoitusten myötä), verkon kautta mukaan mahtuu 100 osallistujaa. Tarjoamme lähiosallistujille aamiaisen ja etäosallistujille koodin, jolla voi noutaa itse pientä purtavaa.

Ohjelma:

  • 8.00 Aamupala lähiosallistujille
  • 8.25 Tapahtumaetiketti etäosallistujille
  • 8.30 Tervetuloa, Skilla, HUONE ja Podstudio
  • 9.00 Alustus: vinkkejä etä- ja hybriditapahtumien järjestämiseen, HUONE
  • 9.25 Etävirkistyksen esittely: To Do Tapahtumat ja Breaks
  • 9.45 Fasilitoitu osuus: parhaat käytännöt jakoon!

Ilmoittautumiset viimeistään su 29.8.

HUONE on palkittu täyden palvelun kokous- ja tapahtumapaikka: Autamme vuosittain tuhansia kokousten ja tapahtumien järjestäjiä onnistumaan helpottamalla tilaisuuden suunnittelua ja tavoitteellista toteuttamista. HUONEella yhdistyvät huolella suunniteltu palvelu, erinomaiset tarjoilut ja monipuolinen ohjelma varta vasten tapahtuma- ja kokouskäyttöön suunniteltuihin, inspiroiviin tiloihin – jotta Sinä pääset keskittymään tilaisuuteesi.

To Do huolehtii kaikista tapahtumatuotannon elementeistä. Haluamme tuottaa uudenlaisia, merkityksellisiä ja viimeisteltyjä elämyksiä. Hyödynnämme uusinta teknologiaa ja nostamme tapahtumiimme kiinnostavia trendejä. Meille on tärkeää tukea pieniä, paikallisia sekä innovatiivisia toimijoita lopputuloksesta tinkimättä. Me olemme asiantuntijoita luomaan sinun ideoistasi vaikuttavia ja tavoitteisiin tähtääviä tapahtumia livenä, hybridinä ja virtuaalisesti!

Lisätietoja Breaksistä tulossa

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu