KOULUTUKSET

Haaga-Helia: Uuden esihenkilön työkalupakki

Ajankohta 05.04.2022 kello 09.00‐15.00
Sijainti
Haaga-Helian Pasilan kampus, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki
Hinta Skillan jäsenille –10 % alennus
ilmoittaudu

Jäsenetu: Skillan jäsenet saavat –10 % alennuksen Haaga-Helian valikoiduista koulutuksista koodilla SKILLA. Lue lisää >>

Tuleva työelämä vaatii esihenkilöltä täysin uusia taitoja. Hybridityö; mitä se on ja mitä se käytännössä tarkoittaa? Kuinka johdan ihmisiä, joita painaa etätyön väsymys?

Esihenkilö toimii aina tiimin jäsenten onnistumisen mahdollistajana. Hybridityö vaatii aivan uutta osaamista, jotta esihenkilö kykenee johtamaan merkityksellisyyden tunnetta sekä vahvistaa yhteisöllisyyden kasvua. Tärkeää on myös, että esihenkilö osaa johtaa myös itseään voidakseen energisoida muita. Johtamisen uudet haasteet ovat nyt esihenkilön edessä!

Tule mukaan muiden uusien esihenkilöiden ryhmään oppimaan ja keskustelemaan. Vertaistuki on olennainen osa esihenkilötyössä onnistumista.

Koulutuksen aikana käymme läpi seuraavat asiat:

 • Tulevaisuuden esihenkilötaidot; Hybridi muuttaa maailma nopeasti, samoin ihmiset – Esihenkilön roolit ja johtamistehtävät sekä uusi toimintakenttä
 • Todistetusti totta: miten hyvä henkilöstökokemus johtaa hyvän asiakaskokemuksen kautta hyviin tuloksiin
  – toimintaa ohjaavat peruspilarit
  – tiimien dynamiikka; mikä sytyttää, mikä sammuttaa
  – kaikki pohjautuu luottamukseen
 • Tehokas suorituksen johtaminen – tavoitteet maaliin ja palautteella johtaminen
  – tavoitteet motivoivat tai sammuttavat
  – positiivinen haastaminen laajentaa ja vahvistaa
  – kysy, kuuntele, kannusta
 • Esihenkilö itsensä ja itseohjautuvien tiimien johtajana
  – miten havannoin ihmisiä ruudun kautta
  – ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen
  – sokeat pisteet tiimien haasteina
 • Yleisimpien johtamistilanteiden ratkaiseminen oikeiden case-kuvausten avulla
 • Itsetuntemus ja itsensä johtaminen. Erilaisiin ihmisiin vaikuttaminen.
 • Arjen haasteelliset tilanteet lähi -ja etäjohtamisessa
 • Palautteiden kannustava ja tavoitteisiin ohjaava vaikutus.

Kenelle?

Koulutus soveltuu kaikille uusille esihenkilöille, jotka ovat juuri aloittaneet tehtävässään tai toimivat ensimmäisiä vuosia esihenkilönä. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä, mutta halun onnistua esimiehenä.

Kouluttaja
Johdon konsultti, valmentaja, coach, Extended Disc sertifiointi, Worksplace BigFive -sertifikaatti, Life coach, Enneagrammi -valmentaja Anne Roine.

Roineella on ollut monipuolinen työura esimies- ja asiantuntijan tehtävissä eri toimialoilta. Jokaisessa työtehtävässä hänen vastuulla on ollut yrityksen tuloksellisuuden kehittäminen, uusien ansaintamenetelmien suunnittelu, yhteistyökumppanuuksien rakentaminen ja esimiestyön kehittämien.

Anne Roine on myös johtanut ja kehittänyt yhteistyössä asiakkaiden logistiikan osa-alueella hankintastrategioita, prosesseja ja toimintamalleja tavoitteina kustannustehokkaat prosessit. Hän on ollut mukana haastavissa muutostilanteissa saanut kiitosta muutosjohtamisesta ja esimiestaidoista.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu