TAPAHTUMAT

HSO Seniorien kävelykierros: Munkkiniemi – kreivin ajoista nykypäivään

Ajankohta 25.08.2022 kello 13.00‐15.00
Sijainti
Café Torpanranta, Munkkiniemenranta 2, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Anna puistojen ja merenrannan hurmata sinut – Munkkiniemestä löytyy luontoa, arkkitehtuuria, historiaa ja monia tarinoita. Kierroksemme vie legendaarisen Fiskiksen kautta kohti Sankarihautausmaata, jossa näemme Maaemon suojelevan poikiaan. Munkkiniemen kartanolla tarinoidaan kartanon loistonajasta ja ylellisestä kartanoelämästä. Reitille mahtuu myös arvokasta arkkitehtuuria, niin Eliel Saarista kuin Alvar Aaltoakin, meheviä tarinoita hurjista kadeteista ja aimo annos Helsingin historiaa ja tulevaisuutta.

Kävelymatka on n. 2 km, ja kierros ei valitettavasti ole esteetön. Oppaana toimii Tuula Pohjalainen.

Kierroksen aloitus- ja lopetuspaikka on Café Torpanranta, jonne halukkaat voivat jäädä kierroksen jälkeen kahvittelemaan omakustanteisesti.

Mukaan mahtuu max. 20 jäsentä. Ilmoittauduthan viimeistään 24.8. klo 12, kiitos.

Peruutusehdot:
Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25€ peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


HSO Seniorit on verkosto yli 60-vuotiaille Skillan jäsenille, joista valtaosa on koulutukseltaan HSO-sihteereitä. HSO Seniorit tapaavat n. 4 kertaa vuodessa lounaan ja muun ohjelman, esimerkiksi kulttuurivierailujen, merkeissä. Seniorien tapahtumista tiedotetaan kaikkien kuluvana vuonna 60 vuotta täyttävien ja sitä vanhempien jäsenten omassa uutiskirjeessä. Lue lisää Skillan toimintaan osallistumisesta >>


Tilaisuutemme järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu