TAPAHTUMAT

Hyvän mielen afterit: Aisteja hellivä tuoksutyöpaja

Ajankohta 12.10.2023 kello 17.00‐18.30
Sijainti
Skilla ry:n toimisto (Snellmaninkatu 19–21 F 13, Helsinki)
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä jäsen, lämpimästi tervetuloa hyvän mielen aftereille aisteja hellivään tuoksutyöpajaan! Tuoksutyöpajan vetää Sees Company. Tuoksutyöpajassa jokainen osallistuja pääsee tekemään pisara pisaralta itselleen sopivan voimatuoksun, roll on -pullon, jota voi käyttää tuoksutteluun tai sipaista ranteeseen tai korvan taakse. Työpajassa kerromme tuoksujen vaikutuksista ja sukellamme rennolla otteella eteeristen öljyjen inspiroivaan maailmaan. Työpajaan ovat tervetulleita kaikki tietotasosta riippumatta. Voimatuoksun voi tehdä työpajassa myös lahjaksi toiselle ihmiselle. Mikä olisikaan ihanampi lahja vaikkapa puolisolle kuin itse tehty tuoksu, jota tehdessä on pohtinut, mikä tuottaisi rakkaimmalle iloa ja hyvää oloa kiireisen arjen keskellä.

Tuoksutyöpajan jälkeen voit nauttia pienistä virvokkeista ja verkostoitumisesta yhdessä kollegoiden kanssa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa 21.6.2023 klo 18.00. Tilaisuuden maksimiosallistujamäärä on 20 hlö, joten ilmoittauduthan ajoissa! Ilmoittaudu viimeistään 5.10.2023 klo 23:59.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Kuva: Sees Company

 

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu