TAPAHTUMAT

Hyvän mielen afterit Restaurant & Cafe Soosissa

Ajankohta 11.04.2024 kello 16.00‐17.30
Sijainti
Restaurant & Cafe Soos, Hatsinanpuisto 8, Espoo
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä jäsen, lämpimästi tervetuloa aftereille Espooseen Restaurant & Cafe Soosiin! Luvassa on virvokkeita ja verkostoitumista kollegoiden kanssa! Tilaisuus järjestetään kaupallisessa yhteistyössä Juveneksen kanssa.

Restaurant & Cafe Soos on Espoon Leppävaaran OOPS yrityskeitaan pääkonttoritason ravintola ja kahvila. Ravintolapalveluiden Restaurant & Cafe Soos tarjoaa korkeatasoista juhla-, kokous- ja edustuspalvelua juhliin ja tapahtumiin. Juhlat onnistuvat aina 450 henkilöön asti.

OOPS:ista löytyy myös kokoustiloja erilaisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Tilat on varustettu modernilla kokoustekniikalla, joten etäyhteydet onnistuvat tarvittaessa ympäri maailmaa. Ravintolasta voi tilata juhlapalvelutuotteita ja -palveluita yksityisiin juhliin. Ammattilaiset takaavat onnistuneen juhlan lopputuloksen ja osaava henkilökunta auttaa juhlien järjestelyissä. Juvenes  juhlapalvelulla on Rotisseurs-kilpi osoituksena gastronimisista ansioista ja sekä oma sommelier.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa pe 19.1.2024 klo 16.00. Ilmoittaudu viimeistään 31.3.2024. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti (maksimiosallistujamäärä on 20 hlö).

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


 

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu