TAPAHTUMAT

Hyvän mielen afterwork: Kukkasidonnan työpaja @ Mu Filosofia vol. 2

Ajankohta 26.04.2023 kello 17.30‐19.00
Sijainti
Mu Filosofia, Hämeentie 2B M1, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä jäsen, lämpimästi tervetuloa kukkasidonnan työpajaan Mu Filosofia -kukkastudiolle. Tämä on toinen Skillan järjestämä työpaja, sillä ensimmäinen työpaja täyttyi nopeasti.

Mu Filosofia on helsinkiläinen kukkastudio, joka on saanut inspiraatiota Ikebanasta, japanilaisesta kukkien asettelun taiteesta. Vierailemme studiolla kukkatyöpajan ja yritysesittelyn merkeissä.

Työpajassa pääset kokoamaan kevätkukista kauniin kukkakimpun, jonka voit antaa lahjaksi rakkaalle ihmiselle, kuten läheiselle tai vaikka itsellesi. Pääsemme nauttimaan myös teetarjoilusta. Tapahtuma on ihana tilaisuus rentoutua kukkaloiston keskellä kollegoiden seurassa.

Ilmoittautuminen: Tilaisuuden maksimiosallistujamäärä on 20 hlö. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 2.3.2023 klo 19.00.

Esteettömyys: tila ei valitettavasti ole esteetön, sillä kukkastudio sijaitsee vanhassa rakennuksessa. Mikäli tarvitset esteettömän pääsyn, otathan yhteyttä toimistoon (040 571 1038), niin keksimme ratkaisun!

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu