WEBINAARIT

Loppuseminaari: Tekoäly tulee – tuki, osaaminen ja yhteistyö kuntoon

Ajankohta 17.05.2022 kello 14.00‐15.30
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Miten digitaalisuus, tekoäly ja robotiikka muuttavat työtäsi? Miten voit itse vaikuttaa työn kehitykseen?

Tule mukaan ilmaiseen webinaariin ti 17.5. klo 14–15.30 kuulemaan tutkimustuloksia ja keskustelemaan ideoista ja ratkaisuista kehittää tietotyötä uusia teknologioita hyödyntäen niin, että voit olla tehokkaampi, voida paremmin ja kokea työsi merkityksellisemmäksi!

Olemme tutkineet ja kehittäneet tietotyöntekijöiden muuttuvaa ammatti-identiteettiä, ammatillista toimijuutta ja yhteiskehittämistä teknologisoituvassa työelämässä Työsuojelurahaston rahoittamassa hankkeessa Tekoäly tulee – tuki, osaaminen ja yhteistyö kuntoon! Osallistu hankkeen loppuseminaariin!

Webinaarin ohjelma

klo 14 – 15

  • Tutkimustuloksia koottuna työn käytäntöjä kehittävinä ratkaisuina ja ideoina
  • Hankekumppanien näkökulmia työn kehittämiseen:
    • Elina Havu, toiminnanjohtaja, Skilla ry
    • Anna-Leena Kurki, Senior Specialist, Työterveyslaitos
    • Hanna Räisänen, suunnittelija, Helsingin kaupunki, Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

klo 15 – 15.30
Vapaamuotoinen keskustelu pienryhmissä hankkeen tulosten soveltamisesta ja hyödyntämisestä käytännössä.

Ilmoittaudu pian: Ilmoittautumislinkki

TTOY – Tekoäly tulee – Tuki, osaaminen ja yhteistyö kuntoon! -hankkeessa tutkitaan ja kehitetään organisaation tietotyöntekijöiden yhteisöllistä toimijuutta tuottaa organisaatiolle arvoa työn teknologisessa murroksessa. Erityisesti organisaation tukitoiminnoissa (esim. HR, viestintä, hallintopalvelut, IT) työskentelevät asiantuntijat ovat keskeisessä roolissa uusien teknologioiden käyttöönotossa osana organisaatiostrategiaa. Hyödyntämällä heidän osaamistaan ja yhteistyötä yli ammattirajojen, uutta teknologiaa, kuten tekoälyä ja ohjelmistorobotiikkaa, voidaan ottaa hallitummin käyttöön.

TT TOY -hankkeen 1.1.2021 – 30.5.2022 rahoittaja on Työsuojelurahasto ja toteuttaja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Kumppanit: Työterveyslaitos, Helsingin kaupunki, Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, ammattiliittoja; Skilla ry, Akavan erityisalat, STTK ja Tradenomiliitto.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu