KOULUTUKSET

Microsoft 365 Copilot – tehostartti työelämän uuteen murrokseen (osa 1)

Ajankohta 21.05.2024 kello 17.00‐18.15
Sijainti
Teams
ilmoittaudu

Tervetuloa mukaan koulutukseemme ”Microsoft Copilot ja tekoäly: työelämän uusi murros”! Koulutus järjestetään kahdessa osassa, ja suosittelemme molempiin osallistumista. Osa 2 järjestetään 3.9. klo 17.00-18.15, joten voit merkitä myös sen kalenteriisi.

Luvassa on syväsukellus Microsoftin tuoreimpaan innovaatioon, Copilotiin, ja siihen liittyviin työkaluihin.  Tämän vuoden maaliskuussa esitelty Microsoft 365 Copilot tuo GPT-tekoälymallien supervoimat osaksi M365 -tuoteperhettä, eli Wordia, Exceliä, PowerPointia sekä Teamsia. Copilot tulee olemaan jokaiselle Microsoftin ympäristöissä työskentelevälle tärkeä työkalu, sillä sen luvataan tuovan tietotyöläiselle ”supervoimat”.

Tämä tunnin mittainen sessio avaa oven Copilotin maailmaan ja selittää, miksi sen integroiminen päivittäiseen työskentelyysi voi todella tehostaa tuottavuuttasi ja luovuuttasi. Pääset oppimaan, mitä Copilotin käyttöönotto tarkoittaa yrityksessäsi ja miten voit valmistautua ottamaan siitä kaiken hyödyn irti. Olemme varanneet aikaa loppuun kysymyksille.

Webinaarin järjestää Skillan ICT-kumppani Frendy Oy, ja kouluttajana toimii Petteri Mäkelä, joka on Frendyn modernin työn ja tekoälyn johtava konsultti. Petterillä on yli kymmenen vuoden kokemus pilvipalveluiden arkkitehtuureista, niiden strategisesta hyödyntämisestä ja sujuvasta käyttöönotosta. Lisäksi hänellä on vankka osaaminen muutosprosesseista, joita uusien teknologioiden omaksuminen vaatii.

Tule mukaan oppimaan ja inspiroitumaan uusista mahdollisuuksista!

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu