KOULUTUKSET

Miniseminaari: Assistentti, tunne oikeutesi

Ajankohta 24.05.2022 kello 16.00‐18.00
Sijainti
Zoom
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Millaiset asiat assistentteja mietityttävät? Ainakin työajat, palkkaus ja työn arvostus.

Ohjelma:

  1. Alan uudet palkkasuositukset
    Toiminnanjohtajamme Elina Havu esittelee Skillan ja Akavan Erityisalojen laatiman uunituoreen vähimmäispalkkasuosituksen, joka julkaistaan toukokuussa. Suositus koskee yksityisellä sektorilla työskenteleviä jäseniämme, ja suositusta voi hyödyntää mm. hakiessa uutta työpaikkaa, palkkaneuvotteluissa tai työtehtävien muuttuessa.
  2. Työelämän oikeudet assistentin kannalta
    Tarvitseeko assistentin olla tavoitettavissa 24/7? Akavan Erityisalojen neuvottelupäällikkö Elin Blomqvist-Valtonen kertoo työelämän oikeuksista erityisesti assistenttien kannalta olennaisista näkökulmista.
  3. Röyhkeyskoulu
    Itsensä vähättely ei pue ketään. Jenni Janakka on Röyhkeyskoulunsa kanssa opettanut ihmisiä tunnistamaan oman osaamisensa ja sanallistamaan ne. Miten paljon kulttuurissamme toistettavat tarinat vaikuttavat siihen, miten me näemme itsemme ja oman tekemisemme? Miten stereotypiat, roolit ja mallit vaikuttavat meihin jokaiseen? Kuinka kiltin tytön syndrooma ja huijarisyndrooma jarruttavat meitä? Miten lähteä hyödyntämään hyvää röyhkeyttä?

Lopuksi on aikaa yhteiselle keskustelulle.

Seminaari on jatkoa viime marraskuussa järjestetylle Assistentin työn tulevaisuus -seminaarille ja maaliskuussa järjestetylle Mitä kuuluu, assistentti? -seminaarille. Näissä teemaseminaareissa kuulemme alustuksia ja pohdimme yhdessä, mitä muutoksia ammatissamme on odotettavissa.

Ilmoittaudu nyt >>

Tilaisuus on avoin vain Skillan jäsenille. Zoom-linkki toimitetaan sähköpostitse seminaaria edeltävänä päivänä, ja seminaarin palkka- ja työelämän oikeudet -osioista tehdään tallenne, joka on ilmoittautuneiden katsottavissa kuukauden ajan seminaarin jälkeen. Ilmoittauduthan viimeistään 24.5. klo 14.


Tilaisuutemme järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu