TAPAHTUMAT

Osaaja-afterit LTA:n jäsenille

Ajankohta 24.08.2023 kello 17.00‐20.00
Sijainti
Lumo-kattoterassi, Lapland Hotels Bulevardi, Bulevardi 28, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Lämpimästi tervetuloa Osaaja-aftereille!

Tapahtuma on suunnattu LTA:n jäsenille. Lämpimästi tervetuloa mukaan – olitpa jo Skillan ja LTA:n kaksoisjäsen tai vasta pohtimassa, mitä muutos kohdallasi tarkoittaa.

Kohotamme tapahtumassa maljan meille osaajille, hallinnon ja liiketalouden monitaitureille.

Tapahtumassa pääset verkostoitumaan kollegoidesi kanssa kauniin Punavuoren kattojen yllä Lapland Hotels Bulevardin Lumo-kattoterassilla*. Juhlistamme tilaisuudessa Skillan ja Liiketalouden Liitto LTA:n vuodenvaihteessa tapahtuvaa yhdistymistä ja vahvistuvaa kollegayhteisöämme. Tapahtuma on erinomainen mahdollisuus tutustua Skillan toimintaan matalalla kynnyksellä!

Tilaisuudessa pääset myös vaikuttamaan Skillan ensi vuoden toimintaan. Millaisia tapahtumia, koulutuksia ja yhteisiä kohtaamisia juuri Sinä toivoisit meiltä? Tilaisuudessa keskustelemme yhdessä siitä, millaista toimintaa Skilla järjestää jatkossa.

Tilaisuuteen sisältyy lasi kuohuvaa ja Lapin makupaloja.

Tule aloittamaan syksy parhaassa seurassa!

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 3.8. klo 19.00. Viimeinen ilmoittautumisajankohta on 17.8.2023 klo 16.59. Tapahtuman maksimimäärä on 30 hlö, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu.

*Mikäli sää on huono, siirrymme hotellin Kulta Kitchenin tiloihin.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu