TAPAHTUMAT

Skillan opiskelijat: Paints & Wine

Ajankohta 22.09.2021 kello 17.00‐19.00
Sijainti
Paints & Friends, Torkkelinkatu 1, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skilla ry toivottaa kaikki opiskelijajäsenensä mukaan rentoutumaan ja maalaamaan viinilasillisen äärellä!

Mitäpä jos nappaisit toiseen käteen ystäväsi ja toiseen siveltimen ja tulisit afterworkeille taiteilemaan. Tapahtuma on Skillan opiskelijäsenille täysin ilmainen! Tarjoamme illan aikana osallistujille viiniä ja alkoholittomat virvokkeet.

Kaksituntisen ohjatun workshopin aikana jokainen toteuttaa oman abstraktin maalauksen kanvaasille (maalauspohja 30×42) ja saamme ohjeistusta värien käytössä, sekoituksessa, sommittelussa ja työn etenemisessä. Lisäksi meille näytetään useita eri toteutustapoja ja tekniikoita miten työn voi toteuttaa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta, ole siis nopea! Ilmoittautumiset viimeistään 15.9.

Huomioithan, että Skilla-jäsenyytesi tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos et ole vielä jäsen, kannattaa liittyä mukaan. Lisätietoja opiskelijajäsenyydestä täällä.


Skilla ry is glad to invite all student members to our Paints & Wine evening!

Grab a friend and join our creative afterwork session. The event is free for all our student members and the wine is on us!

In this two-hour guided workshop, you’ll create your own abstract masterpiece on a canvas using acrylic paints. We will get instructions in the use of colors, mixing them, creating composition and in the process of painting an abstract artwork.

Max. 20 participants. Please note that the event is only open to Skilla members. Sign up by 15th September.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu