WEBINAARIT

Pehmeä laskeutuminen jouluun – lempeä joulujooga

Ajankohta 04.12.2023 kello 17.00‐18.00
Sijainti
Microsoft Teams
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skilla tarjoaa jäsenilleen syksyllä 2023 ihanan viiden etänä järjestettävän joogakerran kokonaisuuden. Tämä on viimeinen tunti.  Tunnit meille järjestää Sagayoga. Kokonaisuus järjestetään yhteistyössä Kumula ry:n sekä Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ry:n kanssa. Osallistumislinkki lähetään osallistujille ennen tapahtumaa. 


Lämpimästi tervetuloa rauhoittumaan vielä vuoden viimeiselle yhteiselle joogatunnille joulun alla. Hiljennytään tämän tunnin aikana keräämään omia voimavarojamme vuoden kiireisimpien viikkojen ajalle. Lempeä ja restoratiivinen harjoitus koostuu muutamasta kehoa rauhoittavasta liikesarjasta, ja pidemmistä asennoista, jossa rentoudutaan paikallaan useamman minuutin ajan.

Varusteet: Joogamatto tai alusta. Varaa mukaasi vilttejä ja tyynyjä, kaikkea pehmeää mitä ympäriltäsi löydät. 🙂 Päälle mukavat ja lämpimät vaatteet!

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 12.10. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä 3.12.2023.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Tutustu opettajaamme Sagaan!

Saga Turtiainen on opettajana kannustava ja inspiroiva. Hänelle on tärkeää välittää jokaisella tunnilla kaikille ymmärrys siitä, että viisaus ja voima löytyvät meistä itsestämme. Keholliset harjoitukset matolla ovat yksi tapa luoda läsnäoloa, laajentaa tietoisuutta ja kehittää itsetuntemustamme löytääksemme voimamme lähteen. Kun löydämme yhteyden sisimpäämme, kaikki on mahdollista. Ryhmän voima ja energia antavat Sagalle inspiraatiota kehittyä jatkuvasti opettajana. Sagayogan perustamisen jälkeen 2017 Saga on opettanut tuhansia tunteja studiollaan, yritysasiakkailleen ja nyt myös perustamassaan retriittikodissa Villa Sagassa. Ihmisten kohtaaminen ja tunnelman luominen ovat Sagan vahvuuksia.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu