TAPAHTUMAT

Pikkujouluiset designafterit Lokal galleriassa

Ajankohta 02.11.2023 kello 17.00‐18.30
Sijainti
Lokal galleria, Annankatu 9, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Skilla järjestää syksyllä 2023 kaksi tutustumisvierailua Lokal galleriaan. Tämä after work on toinen vierailu aiemman aamiaisen lisäksi. Galleriassa on esillä ja myynnissä paikallisten taiteilijoiden ja tekijöiden taideteoksia; mm. keramiikkaa, lasia, maalauksia ja tekstiilitöitä, sekä taidekäsityötä, esimerkiksi käsintehtyjä kodinesineitä sekä designkoruja. Kodinomaiseen galleriaan uskaltaa astua sisään matalalla kynnyksellä! 


Hyvä työssäkäyvä jäsen, lämpimästi tervetuloa virkistymään työpäivän jälkeen Lokal galleriaan. Tarjolla on pikkujouluista purtavaa ja kuohuvaa!

Taiteeseen ja taidekäsityöhön erikoistunut Lokal tarjoaa kodikkaat puitteet pikkujouluisiin aftereihin. Tilaisuudessa kuulemme käynnissä olevasta näyttelystä sekä Lokalin yritysyhteistyöstä, kuten yrityslahjoista sekä personoiduista kuratointipalveluista organisaatioille. Tapahtuma on suunnattu työssäkäyville jäsenille (eläkeläisjäsenille voidaan pyynnöstä järjestää oma vierailu). Voit tutustua Lokaliin ennen vierailua esimerkiksi gallerian Instagramin kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa 21.6.2023 klo 18.00 ja päättyy 26.10.2023 klo 23:59. Tilaisuuden maksimiosallistujamäärä on 20 hlö.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Kuva: Lokal galleria

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu