TAPAHTUMAT

Ravintolavierailu: Burn & Shine

Ajankohta 02.05.2023 kello 17.00‐19.00
Sijainti
Burn & Shine, Ludviginkatu 3-5, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Ravintola Burn & Shine (Ludviginkatu 3-5, Helsinki) on kutsunut Skillan ravintolavierailulle 2.5.2023 klo 17–19. Illan aikana osallistujille tarjotaan runsas illallinen (alkupaloja, pääruoka/ruokia ja jälkiruoka) ja viinitarjoilu. Ravintolan pääruokasetit sisältävät uljaita, mutta maanläheisiä makuja. Valittavana on neljä erilaista pääruokasettiä, joihin voi valita lihoja, kaloja, äyriäisiä, kasviksia, juustoja ja vegaanisia vaihtoehtoja. Kaikki pääruokasetit tarjoillaan seitsemän erilaisen kastikkeen ja pikkelin kanssa, eikä kasvissyöjiä tai vegaanejakaan ole unohdettu. Makuelämyksen kruunaa laadukas juomalista, josta jokaiselle ruoka-annokselle löytyy täydellinen pari. Juomalista koostuu muun muassa ravintolan itse maahantuomista puhtaista viineistä ja muista juomista, kuten rommeista, viskeistä ja cocktaileista. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 5.4.2023 klo 19.00 ja päättyy 25.4.2023. Mukaan mahtuu maksimissaan 16 henkilöä (maksimimäärä on ravintolan asettama).

Esteettömyys: Tila on esteetön.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu