TAPAHTUMAT

HSO Seniorit + muut jäsenet: Näyttelyintro Ateneumin Repin-näyttelyyn

Ajankohta 10.08.2021 kello 11.15‐11.45
Sijainti
Ateneum, Ateneuminkujan puoleinen sisäänkäynti, Helsinki
Hinta Pääsylipun hinta (17€ tai Museokortti)
ilmoittaudu

Lämpimästi tervetuloa HSO Seniorien näyttelyintroon Ateneumin Repin-näyttelyyn 10.8. klo 11.15. Intron kesto on noin puoli tuntia, jonka jälkeen on aikaa vapaalle kiertelylle näyttelytilassa. Vierailulle ovat tervetulleita myös muut kuin seniorijäsenet.

Kansainvälisen mestarin näyttely esittelee Ilja Repinin tunnetuimpia historiallisia maalauksia ja aikansa kulttuurivaikuttajien muotokuvia Ateneumin kokoelmaan kuuluvien teosten ohella. Nykyisen Ukrainan alueella syntynyt Repin on Venäjän kuuluisin taidemaalari ja myös suomalaisten rakastama: hänen ateljeekotinsa oli Suomen puolella Terijoen Kuokkalassa vuosina 1903–1930.

Museon pääsylippu (17€ tai Museokortti) on omakustanteinen, näyttelyintron tarjoaa Skilla.

Intro alkaa klo 11.15, ja paikalla tulee olla hyvissä ajoin. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet viikkoa ennen tapahtumaa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.8. Mukaan mahtuu 30 Skillan jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Muutokset varauksiin ovat mahdollisia, jos Kansallisgalleria koronatilanteen vuoksi joutuu tekemään esimerkiksi lisärajoituksia yleisömäärään.

Järjestämme samana päivänä myös etäopastuksen Repin-näyttelyyn.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu