TAPAHTUMAT

Skillan hyvinvointiaamu

Ajankohta 16.04.2021 kello 08.00‐09.30
Sijainti
Zoom
ilmoittaudu

Skillan hyvinvointiaamussa saat kattauksen vinkkejä etäpalaverien ja arjen helpottamiseksi. Miten pukeutua ja ehostautua, jotta esiintyy kamerassa edukseen? Entä miten rentoutua ja ylläpitää mielen hyvinvointia?

Hyvinvointiaamu järjestetään etänä. Tarjoamme 20:lle ensimmäisenä ilmoittautuneelle pienen aamupalan*.

Ilmoittaudu viimeistään 16.4. klo 7.30

Pukeutumistyöpaja
Hilma Koskela, Muotoilija (AMK)

Pukeutumistyöpajassa Hilma Koskela antaa vinkkejä etäpalaveripukeutumiseen ja siihen, kuinka aamut sujuvat helposti, kun vaatekaapissa on key item -vaatteet. Hän kertoo myös kevään muotiväreistä ja värien ja kuosien yhdistelystä sekä antaa vinkkejä seuraavalle shoppailulle.

Hilma Koskela (Muotoilija (AMK) suuntautumisena tekstiilit) on toiminut muodin parissa viimeiset kymmenen vuotta mm. vaatesuunnittelijan assistenttina, vaatemyymälän sisäänostajana sekä myyjänä. Hän on tavannut ihania asiakkaita, joiden kanssa on pohdittu kaikkea mahdollista vaatteista maan ja taivaan väliltä, joten kaikki kysymykset pukeutumisesta on tervetulleita!

Ehostautumisvinkkejä
Mira Luhtala

Hyvinvointiaamussa saat vinkkejä nopeaan ehostautumiseen etäpalavereja varten sekä ohjeet esimerkiksi kahvitauon aikana toteutettavaan kasvohierontaan, joka rentouttaa ja pitää mielen virkeänä.

Mira Luhtala on meikkaaja ja kosmetiikkaneuvoja. Tällä hetkellä hän syventää tietotaitojaan kosmetologiopiskelijana SKY-opistossa. Miran mielestä parasta meikkaajan ammatissa on saada asiakas itse näkemään miten kaunis hän on, korostaen hänen ominaisia piirteitään.

Mielen hyvinvoinnin työkaluja
Eeva Jaakonsalo, Andas Oy

Hyvinvointimme perusta on kokemus siitä, että olemme turvassa. Perusturvallisuus rakentuu kolmesta osa-alueesta: ennustettavuus, autonomia ja yhteenkuuluvaisuus. Nyt juuri nämä elementit ovat olleet koetuksella pandemian vuoksi. Voimme auttaa itseämme jaksamaan paremmin epävarmassakin tilanteessa, kun ymmärrämme, miten mielemme toimii.

Osallistujat saavat lisäksi Andas Oy:n julkaisun Johtaminen epävarmuudessa (pdf) sekä Andas Life -valmennussovelluksen käyttöoikeudet.

Eeva Jaakonsalo, KTM, ACC-sertifioitu valmentaja, emotional intelligence coach ja mindfulness-ohjaaja, Andas Oy (www.andas.fi). Eevalla on 20 vuoden kokemus johtamisesta, liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hän valmentaa yritysten ylintä johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita ja on kysytty puhuja yrityksissä, asiakastilaisuuksissa ja seminaareissa.

Eeva on Andas Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Andas Oy on edelläkävijä Suomessa mindfulnessin ja emotional intelligencen tuomisessa yritysmaailmaan ja niiden yhdistämisessä liiketoiminnan kehittämiseen. Andasin ohjelmat ja työkalut yhdistävät luokkahuoneopetusta ja digitaalisia työkaluja oman harjoittelun kanssa. Andasilla on toinen jalka tukevasti tutkimuksessa ja Andasin valmennukset ja niiden tulokset ovatkin monissa akateemisissa tutkimuksissa validoituja.


*Kotiintoimitus Helsingissä postinumeroalueilla 00100–00690 8.4. mennessä ilmoittautuneille. Muilla alueilla asuvat tai myöhemmin ilmoittautuneet saavat koodin, jolla voi noutaa aamukahvin ja leivän miltä tahansa R-kioskilta. Vahvistamme aamiaisen saajat (20 ensimmäistä) etukäteen.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu