TAPAHTUMAT

Skillan olohuone: Miesvaltaisella alalla työskentely

Ajankohta 10.05.2022 kello 17.30‐19.00
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hallinnon ja toimistotyön asiantuntijat ovat usein naisia, mutta monet alat ja työpaikat eivät ole. Miesvaltaisella alalla työskentelevä, miltä tuntuu olla yksi työpaikan ainoista naisista? Onko sukupuoli tuonut mukanaan etuja tai haasteita? Tervetuloa Skillan olohuoneeseen jakamaan kokemuksia, ajatuksia ja vertaistukea samoja asioita miettivien kollegojen kanssa.

Tilaisuus järjestetään joko Skillan toimistolla Helsingissä tai Zoomin kautta. Voit ilmoittautumisen yhteydessä valita itsellesi mieluisamman osallistumistavan, ja valikoimme toteutuksen osallistujien vastausten ja koronatilanteen mukaan.

Ilmoittautuminen päättyy 8.5.2022. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Skillan olohuoneen tapaamisiin voit myös ottaa kaverin mukaam.


Skilla ry järjestää Skillan olohuoneita säännöllisesti ennalta sovituista aiheista. Keskustelua vetää mentori, ja osallistujilta toivomme avointa mieltä ja keskusteluintoa!

Tulevia olohuoneita varten haemme myös keskustelua vetäviä MENTOREITA. Mentori sitoutuu yhteen tapaamiseen kerrallaan. Kysy lisää tai ehdota aihetta: toimisto@skillary.fi!


Tilaisuus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu