WEBINAARIT

Webinaari: Ammatti-identiteetti arjen vahvistajana

Ajankohta 14.03.2024 kello 08.00‐09.00
Sijainti
Microsoft Teams
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä jäsen, lämpimästi tervetuloa Skillan webinaariin Ammatti-identiteetti arjen vahvistajana. Webinaarissa saat kolme vinkkiä siihen, miten voit hyödyntää ammatti-identiteettiäsi eri tilanteissa: urapolkusi eri vaiheissa, epävarmoissa työarjen tilanteissa sekä odottamattomissa ja haastavissa hetkissä. Opit, miten voit tunnistaa omat voimavarasi ja vahvistaa niitä työelämän kiperissä hetkissä. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Webinaarin pitää ARKI Consulting. Tilaisuus järjestetään kaupallisessa yhteistyössä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa pe 19.1.2024 klo 16.00. Ilmoittaudu viimeistään ke 13.3.2024 klo 11.59.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi!


Lue lisää kouluttajastamme!

Tätä webinaaria luotsaavat ARKI Consulting Oy:n Emilia ja Noora. ARKI Consulting Oy tarjoaa asiakkailleen arkikielistä konsultointia, valmennusta ja fasilitointia. Keskiössä ovat ihmiset, valittu strategia ja toivottu suunta. He virittävät niin johtoryhmän, esihenkilöiden kuin minkä tahansa tiimin työkalupakin kuntoon yksilö- ja tiimitasolla. ARKI Consulting – rakkaudesta sujuvaan arkeen, parempiin tuloksiin ja inhimillisempään työelämään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu