TAPAHTUMAT

Yritysaamiainen @ Top Lounges

Ajankohta 27.03.2023 kello 09.00‐10.00
Sijainti
Top Lounges Ateljee, Kasarmikatu 27, Helsinki
Hinta Maksuton
ilmoittaudu

Hyvä Jäsen, lämpimästi tervetuloa Top Loungesiin aamiaisen ja yritysesittelyn merkeissä. Tutustumme yrityksen tarjoamiin kokous- ja juhlapalveluihin sekä tiloihin, kuten uuteen Idea Boxiin. Samalla pääsemme näkemään kiinteistön kaikki Top Lounges -tilat, kuten Ateljeen ja Kattohuoneiston.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 2.3.2023 klo 19.00. Ilmoittaudu viimeistään 23.3.2023.

Saapumisohje yhteistyökumppanilta: Osoitteesta Kasarmikatu 27 löytyy kyltti Top Lounges Ateljee. Porttikongissa on porraskäytävä B ja sen ovella on ovisummeri, jossa lukee Top Lounges Ateljee. Kun painat tätä summeria, avaamme Teille oven sähköisesti ylhäältä. Tämän jälkeen siirrytään hissillä kerrokseen 4 (hississä on myös opastus), josta mennään portaita puoli kerrosta alaspäin (krs. 3 1/2) ja Top Lounges -kylttien opastamana ylös Ateljee -tilaan, jossa olemme Teitä vastassa.

Mikäli tulette omalla autolla, suosittelemme pysäköintiin Aimo Parkin Kasarmintorin (tai Erottaja) pysäköintihallia, josta on lyhyt kävelymatka tiloihin ja saatte Top Loungesilta halliin -20% alennuslipun seuraavilla ohjeilla. Ota pysäköintihallin puomilta normaali pysäköintilippu ja pyytäkää meiltä tiloissa alennuslippu. Kun olette lähdössä pysäköintihallista, syöttäkää maksuautomaattiin ensin puomilta saatu lippu ja heti perään Top Loungesilta saatu alennuslippu, jolloin automaatti laskee alennuksen.

Esteettömyys: Tila ei ole valitettavasti esteetön.

Peruutusehdot: Osallistuminen on peruutettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua (pois lukien sairaustapauksissa). Ilmoittamatta poisjääneiltä laskutetaan 25 e peruutusmaksu. Kiitos, kun autat meitä tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta jäsenmaksullesi.

Kutsu kaveri mukaan Takaisin ilmoittaudu