Elina Havu
Uutiset

Hae Skilla ry:n hallitukseen

Oletko kiinnostunut hallitustyöstä omassa alumni- ja ammattijärjestössäsi? Haluatko luotsata yhdistystämme tulevaisuuteen ja olla mukana kehittämässä uuden ajan ammattijärjestöä? Miten sinun mielestäsi yhdistyksemme tulisi ajaa jäsentensä etua? Yhdistys hakee nyt varapuheenjohtajaa, hallituksen jäseniä sekä opiskelijajäsentä.

Tule mukaan hallitukseen vaikuttamaan!

Skilla ry hakee varapuheenjohtajaa, hallituksen jäsentä sekä opiskelijajäsentä. Hallitustyössä pääset mukaan tekemään tärkeää työtä jäsenten hyväksi ja saat samalla itse laajan yhteistyökumppaniverkoston sekä upeita kokemuksia, joita voit hyödyntää myös työelämässä. Lisäksi pääset vaikuttamaan meille niin tärkeän yhdistyksen tulevaisuuteen.

Tänä vuonna syyskokouksessa valitaan 1-3 hallituksen jäsentä seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi (2023-2024). Lisäksi haemme poikkeuksellisesti kahta jäsentä 1-vuotiskaudelle (2023) kesken kauden eronneiden hallituksen jäsenten tilalle. Lisäksi kokouksessa valitaan nyt toista kertaa hallituksen äänivaltainen opiskelijajäsen, jonka toimikausi on yksi vuosi (2023).

Hallituksen kokouksia on noin 8–10 vuodessa, minkä lisäksi hallituksen jäsenet osallistuvat verkosto- ja aktiivityöskentelyyn sekä edustavat järjestöä jäsen- ja sidosryhmätilaisuuksissa. Hallituksen jäseniltä toivotaan valmiutta ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin sekä sitoutumista hallitustyöhön ja järjestön toimintaan. Opiskelijajäseneltä toivotaan halua toimia siltana Skillan ja alaa opiskelevien välillä. Hallituksen varapuheenjohtaja on lisäksi mukana työvaliokunnassa sekä edustaa yhdistystä monipuolisesti ja työskentelee yhdessä toimiston ja puheenjohtajan kanssa yhdistyksen toiminnan edistämiseksi.

Hallituksessa toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, aktiivinen asenne ja tekemisen ilo riittävät!

Hallituksen opiskelijajäsenen paikkaa hakevalta toivoisimme muutaman kohdan täyttymistä. Opiskelijajäsenen tulisi olla…

  • Skilla ry:n jäsen
  • kerännyt vähintään 60 opintopistettä
  • aktiivinen toimija opiskelijayhteisössäsi
  • aidosti kiinnostunut ammattiyhdistystoiminnasta ja sen kehittämisestä
  • valmis toimimaan opiskelijayhteisösi ja Skillan välisenä edustajana ja näkyvyyden lisääjänä ammattikorkeakoulullasi

Kiinnostuitko? Toimi näin

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi toimistolle () ennen kokousta, mielellään kuitenkin viimeistään ennen pe 25.11. klo 10. Kerro hakemuksessasi…

  1. Haetko varapuheenjohtajan paikkaa, hallituspaikkaa (2-vuotiskausi vai 1-vuotiskausi) vai opiskelijajäsenen paikkaa
  2. Miksi haet ko. paikkaa
  3. Millaisena näet Skilla ry:n tulevaisuuden

Nämä hakemukset julkaistaan verkkosivuillamme materiaalit -osiossa ma 21.11. Kaikki ehdokkaat esittäytyvät myös syyskokouksessa.

Ehdolle varapuheenjohtajaksi, hallituksen jäseneksi ja opiskelijajäseneksi voi asettua myös paikan päällä syyskokouksessa ilman ennakkoilmoitusta. Henkilövaalissa tehtyä esitystä ei tarvitse kannattaa, joten voit huoleti tuoda kiinnostuksesi esiin myös syyskokouksessa, oma esityksesi riittää!

Lisätietoja hallitustyöskentelystä voit kysyä puheenjohtaja Virpi Rouhiaiselta tai toiminnanjohtaja Elina Havulta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!
Jaa artikkeli